Tech

Gyereknevelés pisztollyal

Személyi sérülés nem történt, viszont kiderült, hogy a laptop valamiért nem hajlandó működni, ha beleeresztünk egy tárat.

Az ott a laptopod” – kezdi a kivégzés felvezető szövegét Tommy Jordan. “Ez itt meg a .45-ösöm” – folytatja, majd kilenc golyóval gazdagítja a napokban felújított készülék életét.

Hogy mi tette szükségessé azt, hogy Jordan úr ólommal pumpáljon tele egy számítógépet? Nos, amikor a Facebook és a pisztoly szavak egy szövegen belül jelennek meg, szinte biztosra vehetjük, hogy valamilyen őrültségről van szó – ez ebben az esetben sincs másképp, igaz, a történetnek kivételesen tanulsága is van.

A történet azzal kezdődik, hogy Tommy Jordan 15 éves lánya már nem először érezte úgy, hogy a házimunkával és szüleivel kapcsolatos frusztrációját a Facebookon kell levezetnie – életét gyakorlatilag egy rabszolgáéhoz hasonlította, és innen már nem nehéz kitalálni, hogy szerinte kik a rabszolgatartók.

Szerencsétlenségére apja jártas az informatikában – csak annyira, hogy ebből tartja fenn a családot -, ezért lázadó bejegyzése az adatvédelmi beállítások ellenére sem maradt rejtve. Félreértés ne essék, a “gonosz” apuka nem törte fel a lány hozzáférését, akkor vette észre az írást, mikor épp – lánya kérésének eleget téve – 130 dollárnyi szoftverrel frissítette az eszközt.

Tommy Jordan szerint ez a tiszteletlenség nem először fordult elő, viszont valószínűleg utoljára, mivel a pohár betelt, a pisztoly tára pedig kiürült.

Ha valaki csak a kivégzésre kíváncsi, akkor tekerjen a hetedik percig, de a magunk részéről ajánljuk az egész videó megtekintését.

Mit szóltatok hozzá? Igaza volt az apukának, vagy ennél gyengédebben is lehet a gyereket nevelni?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik