Tech

Elkezdődött a Facebook megújulása

A szeptemberben bemutatott új Facebook-profil egyre több felhasználó számára válik elérhetővé.

Arról, hogy pontosan mi várható, még akkor beszámoltunk, mikor a közösségi oldal nyilvánosságra hozta a terveket – tettük ezt szeptember végén, mivel akkor még arról volt szó, hogy a bevezetés hamarosan bekövetkezik. Közben már decembert írunk, és a Facebook alkalmazottai arra, hogy mikor válik már nyilvánosan elérhetővé a megújult profil, annyit tudtak csak válaszolni, hogy “mikor Zuckerberg készen áll”.

S míg az általában elmondható, hogy a közösségi oldalon eszközölt legapróbb változtatások is hatalmas ellenkezést váltanak ki, addig a Timeline néven futó dizájnra milliók voltak kíváncsiak – mi is megmutattuk, hogyan kell a kipróbálás érdekében “fejlesztővé” válni.

Nos, úgy tűnik, hogy Zuckerberg készen áll, mivel bejelentették: az új Facebook-profilok elkezdenek élesedni. Igaz, első körben Új-Zélandon, míg a világ egyéb tájain majd csak szép lassan. Bár arra nincs igazán jó magyarázat, hogy miért pont a szigetországot érte ez a megtiszteltetés, a Mashable szerint az új felülettel találkoztak már Kanadában, Németországban, Hollandiában, Indiában és a hozzánk közelebb lévő Horvátországban is.

Nálatok mi a helyzet? Megújult már a Facebook?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik