Tech

Keltsd életre az új Facebookot

Illusztrált használati utasításunk segítségével csupán néhány kattintás választ el a Facebook új, Timeline névre hallgató szolgáltatásától.

Bátornak tartod magad vagy csak túl akarsz esni az újításokon? Esetleg valahol láttad már a Facebook-profilok leendő dizájnját és meggyőzött? Fejlesztőt faragunk belőled.

Fontos megjegyezni, hogy az alábbi lépéseket csak akkor fogod tudni végigkövetni, ha visszaigazolt hozzáféréssel rendelkezel – ehhez gyakorlatilag elég megadnod a mobilszámod. Kattints a fiókbeállítások között a Mobil menüpontra és add meg a telefonszámod. A jelszavad megadása után felugró ablakban kattints a szövegben arra, hogy csupán visszaigazolt profillal szeretnél rendelkezni, majd add meg a számodra érkező kódot.

Első lépésben kövesd ezt a linket és engedélyezd a hozzáférést. Ezután kattints a jobb felső sarokban található „+ Create New App” gombra.

Az alkalmazásnak teljesen mindegy, hogy milyen nevet adunk, a namespace-nél viszont figyeljünk arra, hogy kerüljük a nagy- és ékezetes betűket. A pipa után mehet a Tovább gomb.

Miután bizonyítottuk, hogy valóban emberek vagyunk, a baloldali oszlop Open Graph feliratára kell kattintani.

A megjelenő ablakban igazából teljesen mindegy, hogy mit írunk be – a lényeg, hogy töltsünk bele valamit és nyomjuk meg a „Láss hozzá!” gombot.

A következő oldalon ne nyúljunk semmihez, csak tekerjünk az aljára és kattintsunk a „Save changes and next” lehetőségre. Aztán még egyszer. Aztán jöhet a „Save changes and Finish” gomb.

Kész vagyunk. Egyetlen dolgunk már csak az, hogy várjunk néhány percet mielőtt visszamegyünk a főoldalra. További néhány perc elteltével az oldal maga fogja felajánlani, hogy kipróbálhatjuk az új Timeline-t.

Az előbbi lépések persze valóban sok kattintást igényelnek, így akinek nincs ehhez kedve, annak várnia kell még 2-4 hetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik