Tech

Geek jelmezek a Halloween-partyra

Most jöttél rá, hogy este hivatalos vagy egy bulira és fogalmad sincs, hogy mit vegyél fel? Adunk néhány teches ötletet.

Kapcsolódó cikkek

Az Angry Birds, a PacMan és Nyan Cat egyszerű és nagyszerű – főleg az utóbbi kettő oldható meg viszonylag könnyen. A galériában található darabok közül kiemelkedőnek azonban nem ezeket tartjuk.

A dicséret és elismerés valamilyen formájában kell részesíteni Tyler Cardot, akinek Nikon kamerás jelmeze egy valósában is működő kamera. Jelmezének lencséjében csücsül Nikon DSLR-je, amit a jelmezén található gomb indít be – ehhez igazodik a feje felett található hatalmas vaku is. Amellett, hogy másnap ő lesz az egyetlen, aki a buli minden részletét át tudja böngészni, a hátára szerelt Dell képernyőn az éppen aktuális kép is megtekinthető.

A másik zseniális alkotó – akiről már tavaly is említést tettünk – John Savio, aki évről évre ember nagyságú iPhone-nak, pontosabban “guyPhone”-nak öltözik. Az egykori Apple-alkalmazott jelmeze nagyrészt fából készült, leszámítva a hatalmas tévét, ami az iPhone-jának a képét jeleníti meg – vagyis öltözéke szó szerint súlyos. Idén már három ilyet készített, melyek közül az egyiket 5 200 dollárért adta el.

Személyes kedvencünk – természetesen esztétikai okokból – a Tron jelmez, azonban a legötletesebbnek a Felhő (alapú számítástechnikát) nevezzük.

Ti minek öltöztetek? Ennek az ipsének két iPad lukat beszélt a hasába:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik