Tech

Ki a legnépszerűbb a Google közösségi oldalán?

A Google+ névre hallgató oldalon - szemben a Facebookra - nem csak rajongói oldalakat, de ehhez hasonlóan személyes profilokat is lehet követni.

A követett felhasználó – hála a Google köreinek – természetesen eldöntheti, hogy mit oszt meg az ilyen “nem-ismerősökkel” és mit nem, így az ismert embereknek nincs szüksége két külön profilra, mint a Facebookon.

A népszerűségi verseny eredménye – legalábbis egyelőre – igen kellemetlen a Google alapítói számára, hiszen 21 ezernél is több felhasználó épp a Facebook alapítójára kíváncsi. A Google létrehozói – Larry Page és Sergey Brin – a második és negyedik helyre szorultak, míg a bronzérmes a Google közösségi királya, Vic Gundotra.

A Google egyébként azzal magyarázza Mark Zuckerberg népszerűségét, hogy egyrészről az immáron 700 millió felhasználóval rendelkező konkurens alapítója, vagyis nem meglepő, hogy az emberek kíváncsiak arra, mit is művel saját konkurenciájánál. Ráadásul – tették hozzá egy csipetnyi humorral – Zuckerbergről már készült film és jóképűbb is Larrynél és Sergeynél.

A top 100-as listában egyelőre nem szerepel hír24-es kolléga, de a segítségetekkel még ez is változhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik