Tech

Letölthető a Windows 8 nagyon bétája

Az újdonságok kedvelői örülhetnek: felkerült a netre a következő Windows egy korai verziója.

A Microsoft legújabb operációs rendszerének fejlesztése a végleges kiadás előtt három mérföldkövet kell teljesítsen. Ezen Milestone verziók közül az egyes számú került fel kedden este az internetre.

Természetesen mi sem támogatjuk a kalózkodást, és csak híradási kötelességünknek teszünk eleget, mikor megemlítjük, hogy több magyar, illetve nemzetközi torrent-oldalról állítólag bárki letöltheti, akinek van kliense.

Persze ha azon emberek közé tartozol, aki a Windows Vista előtt a Longhorn különböző verzióit próbálgatta, akkor a feltöltés óta eltelt fél nap már bőven elég kellett, hogy legyen a telepítéshez. Ha már nem csak telepítetted, de véleményed is van, mondd el a Facebook oldalunkon!

A hobbi-kalózokat külön figyelmeztetjük, hogy mielőtt nekilátnának egy esetleges telepítéshez, a Windows 8 említett verziójáról tudniuk kell, hogy még csak bétának sem mondható, úgyhogy senki ne álljon hozzá egy kész operációs rendszerrel szembeni igényekkel – vagyis azon se lepődjön meg, ha nem vagy alig működik.

AJÁNLOTT LINKEK:

További részletek – angolul (reddit)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik