Tech

iPad2: íme a borsos hazai árak

Nem is kellett olyan sokat aludni, igaz? Már csak este 7-ig kell kibírni és kezdődik az árusítás.

Ha minden vágyad egy második generációs iPad és hónapok óta erre gyűjtesz, akkor most megtudhatod, mennyi pénzt vigyél magaddal a sorbanálláshoz. Az korábban is ismert volt, hogy az eredeti iPad áraitól nem lesz nagy eltérés, és ez az állítás kis kiegészítéssel tartja magát. (Mind lefele, mind felfele történt egy kis változás.)

A költségeket alapvetően két dolog befolyásolja: egyrészről a méret (16-32-64GB-os kiszerelésben érkezik), másrészről, hogy szeretnénk-e 3G lehetőséget bele.

Ezek fényében a legolcsóbb verzió a 16GB-os, kizárólag WiFivel bíró verzió, ami röpke 139 990 forint, míg a legdrágább a 64GB-os, WiFivel és 3G-vel is felszerelt modell, ami 235 990 forint. A két határérték között nagyjából 30 ezer forintos ugrásokkal tudunk lépni, ha kisebb/nagyobb memóriakapacitást szeretnénk; illetve azonos winyóméret esetén cirka 40 ezer forint a 3G lehetőség ára.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a friss iPhone-nal rendelkezőknek nem feltétlenül van szükségük 3G-re, így megspórolhatnak 40 ezret.

AJÁNLOTT LINKEK:

Itt vannak a magyar iPad 2 árak (Appleblog)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik