Tech

Hol lehet iPadet szerezni?

Mert nem csak az Apple boltjain át vezet az út a táblagéphez.

Első és legfontosabb forrásunk persze minden Apple termékhez a csinos Apple bolt, ahol az iPad 16GB-os kiszerelését már 148 ezerért, míg a 64GB-osat 208 ezer forintért megvehetjük. Azonban, ha 3G-t is szeretnénk, akkor 30 ezret még érdemes a költségvetésbe számolni.

Ezek egyébként a korábbiakban “szürkén” beszerezhető árakhoz képest egészen kedvezőek: az amerikai árazáshoz képest csupán 10 ezer forinttal kell többet fizetni.

A nagy mobilszolgáltatók – szemben más gyártók más táblagépeivel – közvetlenül nem árusítják, azonban mindháromnál lehetőség van a 3G kapcsolat használatára. A Telenor micro-SIM kártyát, míg a T-Mobile és a Vodafone az iPadre szabott mobilinternet-csomagokat kínál hozzá.

A könyvmolyok valószínűleg azt is tudják, hogy vasárnap óta a Libri is iPadek árusításába kezdett, azonban a lépés mögötti stratégia egyelőre érthetetlen. Ugyanis hétfő óta a 10 Libri bolt, ahol személyesen is hozzájuthatunk a táblagéphez, drágábban árulja, mint az Apple.

A készülékenként 12 ezer forinttal drágább vásárláshoz azonban 10 ezer forintnyi Libri-letöltés jár. A részletek egyelőre még nem tisztázottak, azonban a magasabb árat úgy tűnik olcsó vagy olcsóbb e-könyvekkel kompenzálja a könyváruház.

AJÁNLOTT LINKEK:

iPad a Libritől
iPad az Appletől
iPad a Telenornál
iPad a T-Mobile-nál
iPad a Vodafone-nál

Ajánlott videó

Olvasói sztorik