Tech

Péntektől kapható az iPhone 4 Magyarországon

Internetes blogbejegyzések szerint, jóllehet az eseményről hivatalos részleteket még nem közöltek.

A szakmai hírportálok beszámolói és a névtelenül nyilatkozó informátorok szerint az Apple legújabb telefonjának magyarországi premierjére csütörtökön este az Aréna Plázában kerül sor, a készülékek árusítását pedig éjfél után, azaz pénteken nulla órától kezdik el az Aréna bevásárlóközpontban található kirendeltségben.

Az Apple június 7-én mutatta be az Egyesült Államokban az okostelefonok negyedik generációját. A készülék világpremierjének első három napján több mint 1,7 millió darab talált gazdára.

A telefon népszerűsége annak ellenére töretlen, hogy már a megjelenés utáni napokban kiderült: az iPhone 4-gyel vételi problémák adódhatnak, ha a felhasználó nem a “megfelelő” módon tartja.

A külföldi vásárlói tapasztalatok alapján azonban az Apple mindössze ingyen védőtokkal orvosolja a problémát, a hónapokkal ezelőtt beharangozott fehér változattal viszont gyártási problémák adódtak, ezért ez a verzió csak hónapokkal később várható.

Elemzők szerint a negyedik generációs modellel együtt a szeptember végéig tartó gazdasági évben 36 millió iPhone találhat gazdára világszerte, azaz 73 százalékkal több, mint az előző évben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik