Tech

Végre itt az iOS4.1

Gyakorlatilag minden iFelhasználó örülhet - tegnap óta elérhető az iOS 4.1, ami nemcsak régi gondokat orvosol, de új funkciókkal örvendeztet.

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően, néhány hónappal a legutóbbi nagy frissítés után az Apple kiadta a .1-es javító csomagot. Hogy a csomag mit tartalmaz, attól függ, milyen készüléket csatlakoztatunk az iTunes frissítésére.

Az iPhone4 tulajdonosai mindenhez hozzájutnak. A javításokon túl tartalmazza a Gaming Centert, a HDR fényképezést és a HD videofeltöltést. Ráadásul az idegesítő véletlenszerű kapcsolatbontások is megoldódtak a telefon érzkelőinek újranhagolásával. Az iPhone 3GS tulajdonosai az előzőek közül a fényképekhez nem jutnak hozzá.

Az iPod Touch első, második, harmadik és negyedik generációja is megfiatalodik, de a dolog legnagyobb nyertesei az iPhone 3G felhasználóinak tömegei.

Az eredeti iOS4 ugyanis teljesítménybeli problémák miatt gyarkolatilag használhatatlanná tette a telefont, éppen ezért azt javasolták, ne is telepítsék. Tapasztalatok alapján az iOS4.1-gyel semmi hasonló probléma nincs, sőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik