Szórakozás

Ázsia Expressz: „Nem haláltáborba jöttem!” – Krausz Gábor ismét kiborult, pedig végig vezettek a versenyben

TV2
TV2
Szerinte a műsort át kellene nevezni „Halálvonatra”.

Krausz Gábornak megint nem volt jó napja az Ázsia Expresszben: a hétfői adásban már az első feladatnál majdnem feladta a versenyt, mikor vizet kellett hordania egy tárolóba, melyen párja, Mikes Anna igyekezett befogni a lyukakat, hogy ne folyjon ki belőle a víz.

Folyik ki, csak folyamatosan utántöltöm… Hagyjuk a…

lehetett hallani a séf hangját, majd hosszú sípolás következett. Krausz dühében az utántöltésre használt poharat is elrúgta jó messzire, majd azt is mondta: „Engedd el, megyünk haza!”, illetve azt, hogy

Nem haláltáborba jöttem!

Utólag így magyarázta kiborulását: „Én ott azért veszítettem el a türelmem, mert olyan hosszú még ez a mai nap, és ha az elején kiköpöm a tüdőmet, meg fogok halni a második szakaszra, annak nincs semmi értelme”.

Mikes elmondta, ő nem szereti ezeket a helyzeteket, mert szerinte ilyenkor párja figyelembe sem veszi az ő részvételét egy feladatban.

Én értem, hogy a Gábor menni akar és erőből akarja megoldani, és pontosan tudom, hogy ha valami hiba történik, amiből nem látja a kiutat, akkor elkezd pánikolni, türelmetlen lesz, elveszti a fejét… Na, ezeket a helyzeteket lereagálni, kezelni vagy elsimítani iszonyú nehéz

– fejtette ki a táncosnő.

A panaszkodás ellenére az első feladatot az elsők között teljesítették, utólag Krausz mégis azt mondta:

Legközelebb ne azt írjátok ki, hogy Ázsia Expressz, hanem hogy halálvonat…

Krausznak később sikerült lenyugodnia (mikorra Mikest kellően felidegesítette), ráadásul legelsőként értek oda a második feladat helyszínére, így versenytársaik teljesítményét is befolyásolhatták. A kifestésre váró vízibivalyok azonban rájuk ijesztettek kicsit, és kifogott rajtuk az a feladat is, mikor az állat farkára egy szalagot kellett kötni.

Ilyet nem lehet, hogy egy ekkora állathoz idehoznak, hogy »Fogd meg a farkát!«. Én sem engedném, hogy fogdossák a farkam!

– bosszankodott Krausz Gábor, miután elhajította a szalagot. Később kis segítséggel sikerült masnit kötnie a bivaly farkára.

Olyan jól teljesítettek, hogy bejutottak a Joker-játékba – ahol a heti védettség is kockán forgott –, amit meg is nyertek. A következő rész előzetese szerint azonban Krausz a keddi epizódban, szálláskeresés közben is a feladást fontolgatja majd.

Kapcsolódó
„Eladom a vesémet, abból kifizetek egy repjegyet, és inkább vigyenek haza” – Krausz Gábor az Ázsia Expressz feladását fontolgatta
Olyan környéken érte őket a versenynap vége, ahol nem tudta elképzelni, hogy sikerülhet szállást találniuk Mikes Annával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik