Szórakozás

„Pillanatok, ölelések, illatok a fejben, a szívben, a lélekben” – Schobert Norbert régi képeket mutatott a családi fotóalbumból

RTL
RTL
Előkerült egy fotó Rubint Rékával közös első randijukról is.

Rubint Réka a héten átnézte a régi családi fényképeket, és néhányat meg is osztott az Instagramján. Férje, Schobert Norbert követte őt, saját oldalán azt írta: „Én is átlapoztam a 23-25 éves, papírképes fotóalbumot.”

Megtaláltam a képet az első, közös Danone roadshow-ról, ami alatt összejöttünk Rékával. Az első randinkról, Visegrádról. Az első képünk Cancúnból, ahol megkértem a kezét. A Miramare hotel teraszán állunk. A hotel azóta már csak egy gödör, mert elsodorta a hurrikán, de mi mégis együtt vagyunk. A világ legerősebb ereje a szeretet. Megtaláltam a képet az első komoly autómmal és voltam még gladiátor fitness edző is

– sorolta az emlékeket a fitneszedző, majd posztját így zárta:

23 év úgy ment el, mint az előző öt. Arra gondolok, hogy az életben mit érsz el, mire viszed, milyen rangos elismerést kapsz, mennyi vagyonod van, a nap végén mindegy. Egyrészt nem tudod, hogy 30 napod, vagy még 30 éved van hátra. Másrészt mindenkinek van ilyen fotóalbuma, hangok, pillanatok, ölelések, illatok a fejben, a szívben, a lélekben. Csak az a Tiéd. Erre tanított meg az elmúlt 23 év, főleg az elmúlt kettő….

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Norbert Schobert (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzés


Kapcsolódó
Húszas évei elején készült fotókkal nosztalgiázott Rubint Réka
2001 és 2002 között készült képeket mutatott magáról, melyeken többek szerint olyan, mintha a lánya, Lara lenne látható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik