Szórakozás

Dömsödi Gábor majd’ 15 év után tér vissza műsorvezetőként az ATV-re

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Bár korábban azt nyilatkozta, már nem vágyik a képernyőre, most mégis igent mondott a csatorna megkeresésére.

A Blikk számolt be arról, hogy Dömsödi Gábor hamarosan ismét műsorvezetőként köszönti majd a nézőket az ATV-n. Mint írják, noha az egykori tévés korábban azt nyilatkozta, már nem akar visszatérni a képernyőre, most – közel 15 év után – mégis igent mondott a Fórum című esti műsor vezetésére, melyben a szeptember 2-ai és a 16-héten lesz látható.

Valóban nem vágytam vissza a tévébe, nem is számoltam már vele. Ugyanakkor ilyet még nem csináltam, és hajtott a kalandvágy, ami még mindig megvan bennem. Speciális élő műsor, ahol megosztják a gondolataikat a világgal az emberek. A saját gondolataimra már kevésbé vagyok kíváncsi, de itt mások lesznek, és ez érdekel. Én egyébként is az az ember vagyok, aki éjszaka él, akkor aktív, így nem lesz gond a kocsikázás. Egy reggeli műsorra biztos nemet mondtam volna

osztotta meg a lappal Dömsödi, aki mindennap a nógrádi Bokorról utazik majd fel Budapestre az élő adások felvételére.

A beszélgetés során a műsorvezető arról is beszámolt, hogy az anyagi gondjai is megszűntek.

Szerencsés vagyok, mert – a többséggel szemben – nekem megfelelő mértékű nyugdíjam van, ami egy jelentős szabadságot biztosít. Adott az alap anyagi biztonságom, és ezzel egy nagy teher került le a vállamról. Anyagilag egyenesbe jöttünk, nincs okunk a panaszra, de milliárdosok sem lettünk hirtelen. Miután ezen már nem görcsöltem, jöttek sorra a felkérések, amik új lendületet adtak nekem.

Mint mondja, egyik feladatból a másikba zuhan, újra nagyon aktív életet él, amit szeret. A tévés munka mellett októbertől ismét Bokor polgármestere lesz.

Elvittem két ciklust, és a feleségem is, így ismerjük az ügyeket, illetve azt is, mi vár ránk. Azt viszont elismerem, hogy újra kell gondolnom a dolgokat és a mostani finanszírozásokhoz igazítanom mindent. Már a háttérben folyik a munka, hogy a lehető legfelkészültebben vehessem át a falu vezetését

– árulta el a tévés, hozzátéve: az ATV felkérését illetően a felesége és a fia véleményét és kikérte, akik mindketten támogatásukról biztosították.

Közel egy évvel ezelőtt Dömsödi a Meglepetésnek mesélt arról, hogy csaposként és boltosként is dolgozik a községben, ahol él.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik