Élet-Stílus

Dömsödi Gábor csaposként és boltosként is dolgozik a községben, ahol él

Sajtóklub TV Paprika
Sajtóklub TV Paprika
A tévé nem érdekli, alig kapcsolja be.

A Meglepetés magazin szólaltatta meg Dömsödi Gábort, aki korábban évekig szerepelt műsorvezetőként a televízióban. Jelenleg egy Nógrád vármegyei településen él.

Száz kilométerre lakom Budapesttől, ilyen benzinárak mellett csak ritkán megyek fel. Nyugdíjas vagyok, nincs okom panaszra, de már meg kell terveznem, hogy mire és mennyit költök. A földünk jelentős részét eladtam, lovaim már nincsenek.

Tévét alig néz, Vitray Tamást még mindig a példaképének tartja: „Nagyra tartom a munkásságát, akár a sofőrjének is elmennék, de engem már nem érdekel a televíziózás, nem akarok új műsorokat készíteni. A tévét sem nagyon kapcsolom be, csak szakmai kíváncsiság miatt, hogy a kollégáim milyen műsorokat csinálnak”.

Jövőre indulni szeretne az önkormányzati választáson is lakóhelyén. Társadalmi munkát is vállalt: a falu kocsmáját és a boltját is vezeti.

A vendégház alig üzemel. Próbálom fellendíteni a forgalmat és programokat is szervezek. A nagyapám annak idején jó nevű kocsmáros volt, pár hónapig – épp a születésemkor – édesapám is, talán értek is majd az italméréshez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik