Szórakozás

Csézy elárulta, kislánya vagy kisfia fog-e születni

TV2
TV2
A 44 éves énekesnő a múlt hónapban adta hírül, hogy babát vár.

Csézy januárban a Bestnek adott interjújában beszélt először arról, hogy 18 évvel idősebb férjével, Lászlóval évek óta lombikprogramban vesznek részt, hosszú ideje vágynak ugyanis közös babára.

Az énekesnő a múlt hónapban a közösségi oldalán adta hírül, hogy gyereket vár, nemrég pedig a Storyval osztotta meg, hogyan viseli a várandósságát. A beszélgetés során azt is elárulta, hogy jelenleg a 16. hétben jár, és kislánnyal bővül majd a családjuk.

Mint mondta, a fentebb említett év eleji interjúja után rengeteg hozzászólást, levelet és hasznos információt kaptak a témában, így találtak rá férjével egy csehországi intézetre, mellyel kapcsolatban most úgy fogalmazott: ha először oda mentek volna, ma lenne egy hatéves gyerekük.

Voltak speciális és rendkívül fájdalmas beavatkozások is, mire kiderült, egy baktérium túlszaporodása okozott nálam beágyazódási problémát. A beültetésre végül májusban került sor, de mire odáig elértünk, én már tényleg nagyon kimerültem

– emlékezett vissza az énekesnő, aki ekkor arra kérte férjét, utazzanak el egy pár napra Bécsbe, kiruccanásuk során pedig utóbbi javasolta, hogy vegyenek egy babaruhát a leendő gyereküknek.

Elcsodálkoztam, mondtam neki, nem biztos, hogy szerencsét fog hozni. Ő azonban határozott volt, és azt mondta, ez csak akkor igaz, ha nem hiszünk igazán benne. Végül úgy értünk az intézetbe, hogy a táskámban lapult egy rugdalózó, amit Laci és én választottunk a leendő gyermekünknek. Szerencsét hozott.

Csézy és férje törékeny időszakon vannak túl: az énekesnő elárulta, hogy valahányszor belekezdtek egy új lombikprogramba, gyorsan hagyták magukat beszippantani. Azonnal a családkép lebegett a szemük előtt, minden tettüket annak rendelték alá, hogy hamarosan hárman lehetnek, ám minden egyes sikertelenség azonnal ki is lökte őket ebből az érzésből.

Egyre figyeltem nagyon, nehogy a depresszió eluralkodjon a mindennapjaimon. Az idő, a nehézségek pedig szerencsére nem eltávolítottak, hanem még közelebb hoztak bennünket a férjemmel egymáshoz. Azt hiszem, ennyire közel még soha nem voltunk egymáshoz lelkileg, mint a tizedik házassági évfordulónkra. Tisztában vagyunk vele, milyen szerencsések vagyunk, hogy mennyi házasság tönkremegy a sikertelen próbálkozások, az egymást hibáztatások miatt. De nálunk a remény soha nem hagyott alább. Sőt végig éreztem a szívem mélyén, hogy egyszer édesanya leszek.

Ami a várandósságát illeti, az énekesnő az interjú során azt is megosztotta, hogy gyakran gyötrik rosszullétek, melyek miatt ágyba parancsolták, és hetekre lelassították pörgős mindennapjait. Így szervezték meg augusztusra a tizedik házassági évfordulójukkal egybekötött (második) esküvőjüket is, melyen a dekoratőrtől a ceremóniamesterig, a paptól a fotósig mindenki ugyanaz volt körülöttük, mint tíz évvel ezelőtt.

A rosszullétekkel kapcsolatban Csézy elmondta, hogy egy alkalommal 24 óra leforgása alatt három kilót fogyott, a hasa pedig úgy beesett, hogy attól tartott, elveszítette a magzatát. Az ultrahangvizsgálaton viszont megnyugtatták, hogy a kisbabájuk tökéletesen fejlődik.

Szépen lassan elfogadom, hogy az állandó aggódás mostantól az életem része lesz. Azóta beszereztem a kismamáknak való, hányinger elleni tablettát, nyalókát, és a táskámban van nejlonzacskó is arra az esetre, ha rosszul lennék

– mondta az énekesnő, aki a szagokra is nagyon érzékeny lett, így a hűtőt sem tudja öklendezés nélkül kinyitni.

Én, aki mindennap főztem, most kénytelen vagyok szinte mindenben a férjemre támaszkodni, aki igyekszik minél több időt itthon tölteni. Rohangál, gondoskodik rólam, simogat, épp, amire van szükségem. De én sem szeretném elhagyni magam. Az esküvő előtti napokban is a kertet metszegettem, csinosítottam, hogy valóban minden tökéletes legyen. 130 főt hívtunk, de senki olyat, akivel csak formálisan vagyunk jóban. Ellenben a rokonok mellett minden olyan barátot és kollégát meghívtunk, akik fontos részei az életünknek, és akik az elmúlt tíz évben is végig fogták a kezünket.

Story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik