Szórakozás

Eddig tudta titkolni negyedik gyereke nemét Blake Lively és Ryan Reynolds

Dia Dipasupil / FilmMagic / Getty Images
Dia Dipasupil / FilmMagic / Getty Images
A baba nevét néhány nappal ezelőtt kotyogta ki a színész.

A héten bemutatták a Deadpool & Rozsomák című filmet, Ryan Reynolds főszereplésével. A színész is felszólalt a premieren, itt sikerült elszólnia magát azt illetően, hogy hívják Blake Lively-vel közös negyedik gyereküket, akiről addig jóformán annyit lehetett tudni, hogy valamikor múlt év elején megszületett. Reynolds beszédében név szerint említette három idősebb lányát és a legkisebbet: James, Inez, Betty és Olin.

Amikor kiderült a család legkisebb tagjának neve, még nem lehetett tudni, hogy kisfiú vagy kislány. Akkor azt írtuk, bár az Olin nevet legtöbbször fiúkhoz társítják, ez még nem jelent semmi biztosat, ugyanis a házaspár legidősebb lánya, James olyan nevet kapott, amit általában fiúknak szoktak adni.

Mostanra azonban már biztos, hogy a baba kisfiú.

Ezt Reynolds egy Instagram-posztban erősítette meg. A videóban saját focicsapata, a Wrexham egyik szurkolójával szerepel, aki elvesztette elsőszülött fiát és most a mentális egészség önkéntes nagyköveteként tevékenykedik.

Szeretném megosztani veled, hogy nekem is van egy fiam, és ha tizedannyira szeretem őt, mint te a te fiadat, akkor úgy érzem, hogy rohadt jó munkát végeztem

– mondta Ryan Reynolds a gyászoló wrexhami édesapának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik