Szórakozás

Ryan Reynolds a felesége tudta nélkül vett egy focicsapatot, Blake Lively nem repesett az örömtől a hír hallatán

Theo Wargo / WireImage / Getty Images
Theo Wargo / WireImage / Getty Images
A walesi labdarúgóklub jelenleg az angol labdarúgó-bajnokság ötödosztályában játszik.

2020 végén Ryan Reynolds egy színész barátjával, Rob McElhenney-vel (akivel azelőtt nem is ismerték egymást személyesen, csak a közösségi oldalukon, üzenetben beszélgettek) közösen megvásárolta a Wrexham FC-t, egy walesi labdarúgóklubot, ami jelenleg az angol labdarúgó-bajnokság ötödosztályában játszik. Reynolds a minap Jimmy Kimmel műsorában beszélt arról, hogyan közölte utólag a hírt feleségével, Blake Lively-vel.

Azt mondtam Blake-nek, hogy van egy rossz és egy még rosszabb hírem. Megint elkezdtem írogatni valakinek. Az igazán rossz hír pedig az, hogy előfordulhat, hogy megvettem egy ötödosztálybeli focicsapat felét Walesben

– fogalmazott a színész, majd később hozzátette: Lively nem reagált túl pozitívan a hírre, Reynolds szerint „még most is dolgoznak az ügyön”.

Szóba került az is, hogy a két színész eleinte nem annyira értett a focihoz, emiatt még David Beckham is nyilvánosan gúnyolódott rajtuk.

Most már értem azt a csodálatos katasztrófát, lassított vonatbalesetet, ami a futballt jellemzi. Mára megszállottja lettem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik