Szórakozás

Solti Berni a férjéről, Solti Ádámról: Jobb apukát el sem tudok képzelni nála

Sárosi Zoltán / RTL Klub
Sárosi Zoltán / RTL Klub
Nemrég lett egyéves a kisfiuk, akire hét évig vártak.

Az elmúlt hetekben lett egyéves Solti Ádám és Solti Berni kisfia, Benedikt. A házaspár most a Best magazinnak adott interjút a mérföldkő apropóján, melyben arról is meséltek, hogyan fejlődik a babájuk. Mint mondták, a kicsinek már van nyolc foga, kúszik-mászik, kapaszkodva áll, lépéseket is tesz, eddigi kedvencei pedig az édesburgonya, a banán és a lazac lettek.

Három hónapos kora óta végigalussza az éjszakát. Ha mégis felébred, mire odaérnék hozzá, általában Ádám már ott van. Büszke vagyok a férjemre, és hálás neki, mert ott segít, ahol csak tud. Nincs olyan, amit ne tenne meg a baba körül

– osztotta meg a lappal Solti Berni, hozzátéve: férje nagyon figyelmes vele, és ha nem dolgozik, otthon van a családdal.

Ha látja, hogy szükségem lenne másfél órára magamban, akkor elviszi a fiunkat meg a kutyát egy nagy sétára. Én meg addig megmosom a hajamat, elindítom a kedvenc sorozatomat, és közben felmosok, elteszem a száradt ruhát. Jobb apukát el sem tudok képzelni nála.

A színész a téma kapcsán hozzátette: amikor családról álmodoztak, pont ilyen hétköznapokra vágytak, amilyenek most megadatnak nekik. Mint mondja, a fiuk érkezésével ők is változtak az elmúlt egy évben, együtt fejlődtek és tanultak, hiszen más szerepben találták magukat a feleségével.

Arra azonban odafigyeltünk, hogy ne csak anya és apa, hanem férj és feleség, nő és férfi is maradjunk, de ez az egyensúly szépen kialakult. Érzi az ember, hogyan kell ezt működtetni. Egész pontosan egy szabály van: Beni napirendjét az első perctől felállítottuk és betartjuk

– magyarázta.

A beszélgetés során Solti Berni azt is elárulta, hogy miután abbahagyta a szoptatást, hét kiló ment le róla, ám később több jött vissza, pedig sokat mozgott és diétázott is.

Nem értettem, miért. Nagyon zavart a külsőm, feszélyezve éreztem magam annak ellenére is, hogy Ádám végig támogatott. Rendszeresen elmondta, hogy higgyem el, számára most vagyok a legszebb, hiszen életet adtam a gyermekének, ez pedig benne is mindent megváltoztatott.

Végül elment egy endokrinológushoz, így derült ki, hogy a hétévnyi lombikozás és a vele járó hormonkezelések utóhatásait észleli magán.

Elmagyarázta, hogy a hétévnyi hormonkezelés miatt óriási változásokon ment keresztül a szervezetem. Mivel a hormonháztartásom még nem jött helyre, így a családomban előforduló cukorbetegség veszélye is fennáll. Alapos kivizsgálások után most gyógyszert szedek és kontrollra járok. Amúgy is többször járok ellenőrzésekre. Akik lombikoztak, azoknál nagyobb az esélye a daganatos megbetegedések, például a mellrák kialakulásának. Mindenkinek, aki így lett édesanya, javasolt, hogyha teheti, félévente járjon szűrésre

– hangsúlyozta Solti Berni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik