Szórakozás

L.L. Junior az Ázsia Expresszről: Fizikailag utáltuk, pszichológiailag nagyon szerettük

TV2
TV2
Barátnőjével, Dárdai Blankával a forgatás után szakítottak.

A Fekete Vonatról, Kanadában töltött idejéről, illetve párkapcsolatairól is mesélt L.L. Junior a TV2 Titkok Ramónával új részében. Szerelmi életével kapcsolatban a rapper azt mondta, nem tudja, mi lesz holnap, folyamatosan küzdenek Dárdai Blankával, mióta két évvel ezelőtt először összejöttek, és mostanra egyre hosszabbak a szünetek közöttük. Lékai-Kiss Ramóna megkérdezte tőle: meddig lehet ezt csinálni?

Nagyon jó kérdés! Nem tudom a választ

– felelte a zenész, aki az interjú egy pontján azt is megemlítette, hogy azt július 4-én vették fel. Dárdai négy nappal később jelentette be az Instagramon, hogy szakítottak.

Az idei Ázsia Expressz forgatásán azonban még együtt vettek részt, erről L.L. Junior így nyilatkozott:

Kemény, embert próbáló volt. Úgy vannak elkészítve a feladatok, hogy nem tudsz nem összeveszni. Én javaslom, hogy mindenki a haverjával menjen ki, párral ne menj ki! Kikerülhetetlen, hogy össze ne vesszetek, hogy ne öljétek meg egymást, annyira így van felépítve. Rengeteg vicces jelenet lesz benne. Annyira nem balhéztunk, szerintem egy-kettő volt, de nem volt ilyen trash.

Azt is mondta, előzetesen nem gondolta volna, hogy ilyen kemény lesz a verseny, számtalan médiaszereplés után sokkal nagyobb lazaságra számított. „Ennyi forgatás után azt hittem, hogy leforgatjuk, keresünk szállást, és elmegyek bulizni, senkit nem érdekel. De nem, minden igazi” – fogalmazott, majd hozzátette:

Fizikailag utáltuk, pszichológiailag nagyon szerettük, illetve kulturálisan is.

Néhány héttel ezelőtt Krausz Gábor is elmondta, milyen volt a műsor forgatása:

Kapcsolódó
Krausz Gábor az Ázsia Expresszről: Sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is
A séf azt mondja, a verseny egyetlen percét sem bánják, de biztosan nem mennének vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik