Élet-Stílus

Krausz Gábor az Ázsia Expresszről: Sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is

TV2
TV2
A séf azt mondja, a verseny egyetlen percét sem bánják, de biztosan nem mennének vissza.

Március óta tudni lehet, hogy a tavalyi Dancing with the Stars nyertes párosa, Krausz Gábor és Mikes Anna is szerepelnek az idei Ázsia Expresszben. Azóta már le is forgatták a TV2-s kalandreality részeit, a séf a Borsnak nyilatkozott élményeikről.

Kezdeném mindjárt azzal, hogy semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is. Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom

– mondta Krausz.

Elmondása szerint ettek olyan ételeket Ázsiában, amik reméli, idővel kikopnak az emlékezetükből. „Még most is érzem az orromban azokat a szagokat, amiket volt szerencsétlenségünk érezni mindenhol” – fogalmazott a séf, majd azt is megosztotta, milyen tanulsággal gazdagodtak az út során.

„Valamiért szeretünk panaszkodni és sokat emlegetni a saját kis nyűgjeinket. Hát, én mostantól egészen másképp állok majd a mindennapi problémákhoz, az már biztos! Csőtörés? Ugyan már! Legalább van vízvezeték az otthonomban, ami arrafelé kis túlzással kuriózumnak számít. Láttuk az igazi szegénységet, ahogyan azt a méltóságot is, amivel az ott élők kezelik a reménytelenségüket. Ők valahogy ismerik a receptet, amivel mosolyogva túl tudnak lépni a legnehezebb élethelyzeteken is. Ha ezt a mentalitást be tudom integrálni a saját életembe, én már győztem.”

Krausz arról is beszélt, hogyan hatott párkapcsolatukra a megmérettetés:

Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van. A kapcsolatunk nemcsak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik