Szórakozás

Rejtélyes üzenet jelent meg az égen a díjátadó előtt, ahol Harry herceget is jutalmazták

Kevin Mazur / Getty Images for W+P
Kevin Mazur / Getty Images for W+P
Diana hercegné halálával kapcsolatban üzentek a sussexi hercegnek.

Harry herceg is a díjazottak között volt az idei ESPY-gálán, ahol a sport területén nyújtott kiemelkedő teljesítményeket ismerik el minden évben. A herceg a Pat Tillman-díjat kapta meg az Invictus Games nevű sporteseményért, amit egy évtizeddel ezelőtt alapított veterán és sérült katonák számára.

A gálára felesége, Meghan Markle is elkísérte, de a házaspár a Page Six szerint nem jelent meg az átadót megelőző vörös szőnyeges bevonuláson, hanem egyenesen a színházterembe mentek.

Ezen döntésük magyarázható azzal, hogy a ceremónia előtt több bírálat is érte az ESPN sportcsatornát, amiért a sussexi hercegnek ítélték a díjat. Ez ellen Pat Tillman édesanyja, Mary Tillman is felszólalt előzőleg, mondván neki senki nem szólt, hogy Harryt tüntetik ki, és megdöbbenését fejezte ki, hogy „miért választottak egy ilyen ellentmondásos és megosztó személyt a díj átvételére”. Mint mondta, vannak olyan veteránok, akik sokkal méltóbbak lettek volna a fiáról elnevezett díjra, írta meg a Daily Mail.

Harry herceg, aki kétszer volt az afganisztáni fronton, köszönőbeszédében elismerését fejezte ki Pat Tillman, egykori NFL-játékos és katona családjának, „különösen Mary Tillman asszonynak, Pat édesanyjának”.

Anya és fia közötti kötelék örökkévaló, és túlmutat még a legnagyobb veszteségeken is

– mondta beszédében a herceg, aki gyerekként veszítette el az anyját, a néhai Diana hercegnét.

A Mirror beszámolója szerint a ceremónia előtt egy kisrepülőgépet láttak a Los Angeles-i Dolby Színház felett elrepülni, ami egy Harrynek címzett rejtélyes üzenetet húzott maga után.

Harry herceg: Vizsgáljátok ki anyukád halálát

– állt az üzenetben. Az egyelőre nem világos, mire utalhattak ezzel, ahogyan az sem, ki adta ezt a tanácsot Harrynek.

Tommaso Boddi / FilmMagic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik