Szórakozás

Tomán Szabina: Nincs bennem akarás, hogy agyonfilterezzem a képeimet vagy megműttessem magam

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Nem akar fiatalabbnak látszódni a koránál.

Tomán Szabina van a július-augusztusi Glamour magazin címlapján, az interjúban életének legfontosabb pillanatairól mesélt. A korábban modellként is tevékenykedő üzletasszony most 44 éves, és ahogy az interjúban elmondta, egyáltalán nem zavarja őt az idő múlása.

Mivel az elmúlt évek arról szóltak, hogy bebizonyítsam, nem csak szép vagyok, ezért nem jelent nyomást. Nincs bennem akarás, hogy fiatalnak látszódjak, agyonfilterezzem a képeimet vagy megműttessem magam

– mondta el Tomán, majd az is elárulta, ennek mi az oka.

Ez pontosan azért van, mert nem azt akartam, és nem is azt akarom láttatni, hogy szép vagyok, hanem egy tapasztalt üzletasszony, aki magasszintű tudással rendelkezik. Mindig megvan a következő célom, és folyamatosan tanulok. Tudom, hogy mit szeretnék. Lehet, hogy azért is beszélek ennyire kényelmesen erről, mert a magánéletem nagyon biztos. Nincs kétségem ebben.

Az üzletasszony tíz éve van együtt második férjével, akivel elmondása szerint egy biztos kötelék van köztük, mindketten megtalálták a helyüket egymás mellett a világban.

„Nekem ő a biztonság. Számomra ez a szó sokkal többet ér, mint a szerelem, bár most is azt érzem iránta. Mindketten tudjuk, hogy itt vagyunk egymásnak megkérdőjelezhetetlenül. És haladunk együtt tovább. Tervünk és ötletünk van bőven” – fogalmazott Tomán Szabina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik