Szórakozás

Kabai Andris a Házasság első látásra forgatásáról: Voltak dolgok, amikért tényleg el kell magamat szégyellni

TV2
TV2
Úgy véli, volt feleségével mindketten sokat tanultak a kísérletből, amiben tavaly részt vettek.

A minap startolt el a Szerencsekerék hatodik évada, melyben a Házasság első látásra két korábbi szereplője, Kabai Andris és Dávid Petra is szerepeltek. Utóbbiak voltak az egyetlen pár, akik nem tartottak ki a páros reality fináléjáig, és nem sokkal a kísérlet vége előtt a válás mellett döntöttek – mostanra viszont úgy fest, sikerült rendezniük nézeteltéréseiket, májusban például közös fotóval ünnepelték a 11. házassági hónapfordulójukat.

Az edző és a lemezlovas most a vetélkedőben is beszéltek a társkereső műsorban szerzett tapasztalataikról: utóbbi egyúttal elismerte, hogy visszatekintve tett olyasmiket a forgatások idején, amiket már szégyell.

Visszagondolva azért voltak olyan dolgok, amikért tényleg el kell magamat szégyellni. Most nem várok emiatt tapsot, de mindenesetre ez a mi közös élményünk volt, ez az egész hat hét, és rengeteg mindent tapasztaltunk és tanultunk belőle. Most meg már hogyha beszélünk erről, ezért nevetünk ezen. Ha valami átalakul már abba, hogy tudunk rajta nevetni és együtt nevetni, nem egymáson, akkor megérte

fogalmazott Kabai, aki korábban a közösségi oldalán is beszélt arról, hogy a reality adásait visszanézve megbánta, ahogyan volt feleségével viselkedett a „flörtölős sztori” miatt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik