Szórakozás

Varga Viktor az árvízriasztásról: A házamban most másfél-kétméter vízre lehet számítani

TV2
TV2
Az énekes attól tart, ismét elöntheti az otthonát az árvíz.

Hétfő hajnalban a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy az egész országra kiterjedő veszélyjelzést adtak ki a várható időjárás miatt: felhőszakadás, jégeső, viharos szél és villámárvíz is lehet.

Varga Viktor otthonát tavaly év végén egyszer már elöntötte a kiáradó Duna: az akkori állapotokat a Mokka nézőinek is megmutatta, ekkor kenuval húzta be a kertjébe a reggeli műsor riporterét.

Az énekes nemrégiben a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében jelentkezett be, ahol az autóban ülve arról számolt be arról, hogy a jóslatok szerint ismét elöntheti a víz az otthonát.

Helyzet a következő: maradt konkrétan ez az egy napom, hogy újra felpakoljam a házamat az emeletre. Ugyanis most így pár hónap után, a nagy téli árvíz után újabb árvíz érkezik, amivel nyilván semmi probléma nincs, hiszen ott lakom az ártérben, de már megint azért váratlanul jött, mert most egy évet várhatott volna, hogy tényleg befejezzem a házat. A jurtám most már tuti nem fog elázni, viszont az egész házamban most legalább másfél-kétméter vízre lehet számítani. Jó program, úgyhogy ez a játékom van ismételten, köszi, Duna!

zárta mondandóját Varga, akinek az elmúlt időszakban mélypontra került a kapcsolata Zsembera Liliánával.

Kapcsolódó
Varga Viktor kenuval húzta be elöntött otthonának kertjébe a Mokka riporterét
Élő adásban mutatta be, milyen állapotok uralkodnak a házában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik