Szórakozás

Minden nélkül rendelt tripla sajtburgert a Mekitől, ezt szállították ki neki

Bár bőkezű borravalót adott, nem volt maradéktalanul elégedett a McDonald’s-tól rendelt semmivel az amerikai férfi.

Egy amerikai férfi kipróbálta, mi történik, ha szó szerint minden nélkül rendel házhoz egy szendvicset a McDonald’s-tól – írja a New York Post.

Az X-en (korábban Twitter) Greg néven futó férfi a Doordash nevű futárapplikáción rendelt egy tripla sajtburgert, de úgy, hogy a szerkesztőben valamennyi összetevőjét eltávolította a bucitól a hús-, és sajtszeleteken át a sóig, vagyis szó szerint semmit sem rendelt.

Greget üzenetben figyelmeztette a futár, hogy a rendelése alapján így egy üres dobozt kap kézhez és biztos ezt szeretné-e, ám amikor férfi azt válaszolta, hogy így tökéletes lesz, minden további nélkül kiszállította neki a semmiburgert.

Az abszolút minden nélküli szendvicsért Greg 5 dollár 39 centet (kb. 1900 forintot), szervizdíjra és adóra pedig további 3 dollár 42 centet (kb. 1200 forintot) fizetett, amit bőkezűen 11 dollár (közel 4000 forint) borravalóval fejelt meg, vagyis a poén közel 20 dollárjába (kb. 7000 forintjába) került.

Bár Greg megkapta az üres csomagolást, kissé csalódott volt, mert nem burgeres, hanem McCrispy-s dobozt kapott. Valószínűleg vigasztalja, hogy a fura rendelésről közzétett bejegyzéseit több tízezren kedvelték, kommentelték és osztották meg az X-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik