Szórakozás

Nagy-Britannia „leggyűlöltebb” nője nem érti, miért baj, ha meztelenül sétál a gyerekei előtt

A népszerűtlenségi címet nem ezzel érdemelte ki.

Korábban mi is írtunk Carla Bellucciról, aki azzal vált ismertté a szélesebb nyilvánosság előtt, hogy orrplasztikai műtétjét társadalombiztosítási keretből fedezte, miután elcsábított egy háziorvost, és azt hazudta, depressziós. Ezután szépészeti beavatkozást javasolt saját lányának, mondván, az nem elég dekoratív, és az eszéből úgysem fog tudni megélni. Következő akciójaként brazil fenékplasztikára készült, amit közönségi finanszírozásból kívánt fedezni, később pedig azzal váltotta ki az emberek megbotránkozását, hogy élőben tervezte közvetíteni gyermeke születését.

A jelenleg 4 gyermekes anya most arról mesélt, hogy otthonában meztelenül mutatkozik gyermekei előtt, amit sokan kifogásoltak, Bellucci pedig visszavágásként prűdnek nevezte kritikusait.

A gyerekeim mind látták a szexi glamour képeimet, és nincs mit rejtegetnem – végeredményben csak mellekről van szó

idézi a 42 éves modelltől a Sun.

Carla Bellucci azt is elárulta, kétéves kislányával mindig együtt fürdenek, és semmi mást nem szeret jobban, mint mikor egymáshoz ér a bőrük. Azt is hozzátette, ha a fiai nagyobbak lesznek, előttük már semmiképp sem mutatkozna ruha nélkül, de abban nem lát kivetnivalót, hogy gyermekei lássák a róla készült akt képeket, ugyanis nem szégyelli a múltját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carla Bellucci (@officialcarlabellucci) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik