Szórakozás

Nádai Anikó: Szörnyű olvasnom, amiket mostanában Nagy Ervinről összeírnak, csak mert vállalta a politikai nézeteit

rtl
rtl
Ő úgy érzi, nem elég erős még ahhoz, hogy közéleti kérdésekben szólaljon fel.

Az nlc.hu készített interjút Nádai Anikóval: a műsorvezető egyebek között arról mesélt, hogy áll a műsorvezetői szereppel, amiben néhány éve már dolgozik az RTL-nél. Nádai azt mondja, még nem sikerült elfogadnia, hogy jó abban, amit csinál.

Nem tudom, hogy eljön-e majd ez a pillanat, amikor azt tudom mondani, hogy én egy vérbeli műsorvezető vagyok, és erre születtem. Talán túl sokszor vágták az évek során a fejemhez, hogy én nem azért tartok ott, ahol tartok, mert tehetségem van. Az interneten nagyon sok rosszat írnak rólam mindenféle oldalakon, és ez nyomot hagy bennem. Aztán jött Az árulók című műsor tavaly.

Nádai szerint a politika, a celebvilág és az újságírás is torz irányba tart.

Nem sűrűn kapok olyan visszajelzéseket, amik azt mutatnák, hogy én ebben jó vagyok, és csak így tovább.

Kifejtette, hogy közéleti kérdésekben miért nem szokott megnyilvánulni: példaként hozta fel Nagy Ervint, aki mostanság Magyar Péter mögé állva vállal egyre erősebb közéleti szerepet. Nádai úgy látja, ő nem tudná elviselni jelen pillanatban azt a kritikát, ami például Nagyra is záporozik emiatt.

Ehhez még nem érzem magam elég erősnek. Lilu ebből a szempontból igazi példakép számomra: ha valami bántja az igazságérzetét, akkor is beleáll, ha tudja, hogy lesz majd sok ember, akiknek ez nem fog tetszeni. De szörnyű olvasnom azt is, amiket mostanában Nagy Ervinről összeírnak, pusztán amiatt, mert színészként vállalja a politikai nézeteit. Én még nem vagyok annyira erős, hogy kibírjam, hogy ilyeneket olvasok magamról. Bár most, a februári, gyerekek védelméért folytatott kampányhoz én is csatlakoztam. Úgy éreztem, ez olyan ügy, ami mellett ki kell állnom.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik