Szórakozás

Nagy Ervin Magyar Péter támogatásáról: Nem azért teszem, hogy több pénzem legyen – én hazafi vagyok

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
És nem is azért, hogy „még egy sorozatot kapjon”.

Március 15-e óta Nagy Ervin többször felbukkant Magyar Péter támogatói közt. A színész szerint azért jelentős Magyar támogatottsága, mert egyesíteni tudja a jobb- és baloldalt. Nagy Ervin ráadásul „forradalmi hangulatot” érez, Magyar melletti kiállása pedig pusztán hazafiság a részéről, nyilatkozta az RTL Házon kívül című műsorában.

Nem azért teszem, hogy nekem több pénzem legyen, hogy én még egy sorozatot kapjak. Én egy sikeres ember vagyok, és úgy megyek nekik, mert valójában a hazámért, meg a gyerekeimért, meg az oktatásért, meg minden olyan dologért, ami minden embert érint, azért megyek, magyarul én egy hazafi vagyok.

A színész korábban távolságtartó volt politikai ügyekben, de most félretette ebbéli érzéseit.

Én most tényleg azt gondolom, hogy ezt a pöttyös labdát rugdosni kell. Most játékban van a labda, evvel most játszani kell, és sokan kellünk, akik játsszuk ezt a focit. Úgyhogy én most nem finomkodok, én eddig mindig nagyon távolságtartó voltam, de most időpillanat van. Ezt meg kell ragadni. Ezt mindenki érzi. A Puzsértől kezdve valójában az összes ellenzéki párt óriás zavarban van, mert lejött a fiú, aki jobban játszik, mint mi.

A legutóbbi, szombati tüntetésen is jelen volt:

Kapcsolódó
Nagy Ervin ma százezer emberrel lenne elégedett
Nyilatkozott a színész a mai tüntetés előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik