Szórakozás

Egy zsák szemétnek álcázta magát a csomagtolvaj

KENS 5: Your San Antonio News Source / YouTube
KENS 5: Your San Antonio News Source / YouTube
Ahol a futárok a megrendelő ajtaja előtt hagyják a kiszállított csomagokat, ott előbb-utóbb megjelennek a tolvajok. A legtöbben kamerákkal próbálnak ellenük védekezni, ám a bűnözők kreativitása is határtalan.

Omar Gabriel Munoz nemrég költözött be első saját otthonába Kaliforniában. Egyik első dolga volt, hogy felszereljen egy biztonságikamera-rendszert. Nem sokkal később két telefontöltőt rendelt egy internetes áruházból. Meg is kapta a telefonjára az értesítést, hogy futár leszállította a csomagját, ám amikor hazaért, hiába kereste a küldeményt – mesélte a férfi egy helyi hírcsatornának.

A jóhiszemű Munoz először azt gondolta, biztosan a szél fújhatta el az ajtó elől a könnyű csomagot, ám később, amikor megnézte a biztonsági kamera felvételeit, alig hitt a szemének.

Egy fekete szemeteszsák lopakodott az ajtajához és lopta el a csomagot. A képkockákon még az is látszott, hogy a zsákban megbújó tolvaj fehér papucsot viselt.

Munoz azt mondja, először dühös volt, de később nem tudott nem nevetni a történteken. Úgy döntött, mivel az ellopott csomag nem túl értékes, nem tesz feljelentést, mert fontosabb dolga is van annál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik