Szórakozás

Így válhat valóra egy álom

Lidl
Lidl
UEFA EURO 2024-es Európa-bajnokság a Lidl Kids Teammel!

Az idei év egyik legnagyobb sporteseménye, az UEFA EURO 2024-es Európa-bajnokság. A Lidl az UEFA EURO 2024TM hivatalos partnereként életre szóló élményt kínál a családoknak, hiszen a Lidl Kids Team nyereményjátékban való részvétellel, Európa-szerte több mint 1.100 gyermek kap lehetőséget arra, hogy az UEFA EURO 2024-es Európa-bajnokság mérkőzésein a játékosokat pályára kísérje.

2024. június 14. és július 14. között Németországban kerül megrendezésre az idei labdarúgó Európa-bajnokság. A tornán Európa legjobb labdarúgó-válogatottjai mérkőznek meg az Európa-bajnoki címért. Az 51 mérkőzés mindegyikén 22 (csapatonként 11 fő) kisgyermek kap lehetőséget arra, hogy – több tízezer szurkoló előtt- a sportág legnagyobbjaival vonuljon a sportvilág színpadára.

„A Lidl Kids Team programmal egyedülálló lehetőséget és életre szóló élményeket szeretnénk nyújtani 22 magyar gyermek és családtagjuk számára. A Lidl Kids Team programban nyertes hazai résztvevők – felnőtt kísérőjükkel együtt – háromnapos utazást nyernek és ennek részeként ott lehetnek Németországban június 19-én a Németország elleni, míg június 23-án a Skócia elleni csoportmérkőzések egyikén. A gyermekek pedig a mérkőzések kezdetekor kéz a kézben vonulhatnak majd pályára a válogatott játékosaival. A mérkőzések előtti napon a gyermekek és kisérőik városlátogatáson, játékos futball mérkőzésen és sok más élménydús programon is részt vesznek majd.” – mondta Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.

Jelentkezés menete:

A Lidl Kids Team nyereményjátékra 2024.04.02-17. között lehet jelentkezni a Lidl Plus applikáción keresztül. A sorsolásra 2024.04.18-án kerül sor közjegyző jelenlétében.
A sorsolás véletlenszerű, így a 6-10 éves korú gyermekek – nemtől, származástól, fizikai és szellemi képességektől függetlenül, egyenlő eséllyel kerülhetnek be a Lidl Kids Teambe.

A Lidl Plus applikáció a Lidl digitális hűségprogramja, amely ingyenesen letölthető. A szülőknek/gondviselőknek az applikációban kell jelentkezniük.

A jelentkezés feltételi:
– legalább 18 éves és Lidl Plus felhasználó,
– legalább egy olyan gyermek törvényes képviselője, aki 2024. június 19-én már betölti a 6. életévét, de 2024. június 23-ig nem tölti be a 11. életévét
– magyarországi lakcímmel rendelkezik és
– vállalják a németországi utazást.

A Lidl, a pályázó szülő/gondviselő és gyermeke számára a németországi UEFA EURO 2024-re való utazás teljes költségét vállalja – az utazást, a szállást, az ellátást és a jegyeket is -, ami lehetővé teszi azt, hogy a nyertesek anyagi helyzetüktől függetlenül részt vegyenek a programban.

A Lidl Kids Team résztvevőit a helyszínen számos szórakoztató és izgalmas élmény várja majd azt megelőzően is, hogy az UEFA EURO 2024-es Európa-bajnokság csoportmérkőzésein a kedvenceiket a pályára kísérhetik.

További információ a nyereményjátékról itt található.

Lidl

A Lidl az UEFA EURO 2024TM partnerséggel az aktív életmód fontosságára hívja fel a figyelmet, és minden eddiginél közelebb hozza a családokat a profi labdarúgáshoz.

A Lidl idén futballrajongók millióit szeretné összehozni. A szurkolás közös öröme és sport szeretete kerül majd a középpontba. Hamarosan érkeznek az új részletek a Lidl Plus applikációba, de már most eláruljuk, hogy minden Lidl vásárlónak lehetősége lesz ingyenes jegyeket nyernie az UEFA EURO 2024 mérkőzéseire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik