Szórakozás

Az 55 éves színésznő gyermeket vár a 24 éves rajongójától

A gyermek megfoganásához egy kolumbiai termékenységi klinika segítségét vették igénybe.

Egy 55 éves színésznő nemrég jelentette be az örömhírt 31 évvel fiatalabb kedvesével, hogy nemsoká megszületik a gyermekük – írja a Sun.

Alina Lozano tavaly novemberben ment hozzá a 24 éves influencer Jim Velásquezhez. Esküvőjük nagy vitát váltott ki a köztük lévő korkülönbség miatt, azonban a nő állítja, kapcsolatuk mögött semmilyen anyagi érdek nem húzódik, és ő nem egy „sugar mommy.” A férfinek önálló vállalkozása van, mindemellett színészként is dolgozik. A lánykéréskor Velásquezhez a következőket mondta szerelmének:

Alina, úgy nőttem fel, hogy téged figyeltelek. Amikor egyéves voltam, anyukám Pedro el Escamoso-nak (egy kolumbiai szappanopera hős – a szerk.) hívott, és attól a pillanattól kezdve tudtam, te vagy életem asszonya, és szeretném, ha életem hátralévő részében elkísérnél.

A Kolumbiában élő párnak azonban nem sikerült természetes úton a családalapítás, így elmentek egy termékenységi klinikára, ahol 20 ezer font (nagyjából 9 millió forint) ellenében megvalósulhatott az álmuk – így jelenleg közös gyermeküket várják.

Alina Lozano és Jim Velásquezhez történetében az is rendhagyó lehet, a gyermekvállalás és a nagy korkülönbség tényén kívül, hogy a nő az idősebb fél –  korábban annak próbáltunk utánajárni, vajon miért zavar sokakat, ha ez így van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J I M (@jimvelasquezoficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik