Szórakozás

Házasság első látásra: Petrának lelkiismeret-furdalása lett, miután a többiek előtt tálalt ki arról, hogy Enikő ráírt Andrisra

Peti tőle tudta meg a dolgot, amiből hatalmas összeveszés lett.

Elmérgesedett a viszony Peti és Enikő között a Házasság első látásra elmúlt adásaiban. A páros először kamerán kívül veszett össze egymással olyannyira, hogy Enikő a férjétől külön töltötte az éjszakát, ekkor viszont a kísérlet egy másik férfi résztvevőjére, Andrisra is ráírt, üzenetváltásuk során pedig azt is tudatta vele, hogy nem közömbös a számára, és jólesik neki a figyelme.

Kettejük csetelésére egy ideig nem is derült fény Enikő férje, Peti előtt. Akkor értesült a minderről, amikor Petra a közös párterápián mesélt arról a szakértőknek, hogy férje a korábbi telefonszámcserés incidenssel ellentétben most megosztotta vele, hogy Enikő ráírt – bár utóbbi ekkor azzal védekezett, a korábbi közös vacsora alatt már említette a dolgot, amikor férje mellette ült.

Miután Petra kitálalt, kisebb szóváltásba is keveredtek Enikővel, utóbbinak ugyanis nem tetszett az, hogy Petra sérelmezte, amiért nem közölte vele, milyen üzenetváltást folytatott a férjével annak ellenére, hogy korábban baráti viszony kezdett el kialakulni köztük.

– Semmi olyanról nem beszélgettünk, amiről te ne tudhatnál. Tehát ezt most ne nekem… ne velem foglalkozz szerintem, hanem azzal, aki ott ül melletted.
– Ő elmondta. Csak úgy gondoltam, hogy egyébként te is kommunikálhatnád felém már.
– Miért tartoznék neked bármivel? Én pont hogy nem értem. Most ezt nagyon nem értem. Ezt hagyjuk Petra, mert ez nagyon ilyen szarkavarós. És ez most nagyon nem szimpatikus benned. Nagyon, nagyon nem!

– hangzott a szóváltás kettejük között, amit követően Enikő és Peti félrevonultak, ám nem sikerült rendezniük a konfliktusukat, a feleség végül az este folyamán össze is pakolt, hogy ismét külön éjszakázzanak a férjével.

Miután távoztak a helyszínről, Petra és Andris otthon beszélték meg, hogyan éreznek a történtekkel kapcsolatban. Utóbbi kifejtette, bár nem érzi magukat hibásnak a kialakult helyzetért, sajnálja a dolgot, látva azt, milyen heves érzelmek szabadultak fel Petiből.

Én nagyon rosszul érzem magam. Ilyen… össze van szorulva a gyomrom. Nem tudom, mi lesz velük

fogalmazott Petra.

Andris egyébként a párterápián azt mondta, szerinte a történtek őket közelebb hozták egymáshoz Petrával, ugyanis ha áldozat útján is, de rájött arra, hogy felesége egyre nyitottabb a személyiségével kapcsolatban, így már ő is jobban mer nyitni felé.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: Enikő tette olyan mélyen érintette Petit, hogy el is sírta magát a kamera előtt
Mástól tudta meg, hogy a felesége Andrisnál keresett vigaszt, miután összevesztek egymással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik