Szórakozás

„Ez sokkal nagyobb lesz, mint Zoli projektje” – A Nagy Ő Betti szeretné megmutatni a nőknek, „hogyan legyenek tényleg nők”

TV2
TV2
Tanácsadással segítené nőtársait a testi-lelki megújulásban.

A Nagy Ő 2023-mas évadából ismert Hajnal Bettina a jövőben párkapcsolati és életvezetési tanácsadással szeretne foglalkozni. Olyan nőknek akar segíteni, akik eddig nem voltak sikeresek a szerelemben.

Szeretnék azon az úton elindulni, hogy a nőknek motivációt adjak az ismerkedéshez, mert én már annyi mindent megéltem, hogy biztos, hogy tudnék segíteni egy-két nőn

mondta el a Borsnak Hajnal, aki bár tavaly megkapta az utolsó rózsát Jákob Zoltántól, a műsor után nem sokkal szakítottak. A nőnek azóta új párja van, akivel már az esküvőt tervezgetik.

Érdekesség, hogy Jákob egy ideje maga is hasonló, nőket segítő projektet csinál, egy átalakítós műsort, ahol elmondása szerint „az önbizalomhiányos nőből önbizalommal telt nő lesz”.

Aki nincs megelégedve a külsejével, vagy nem tudja, hogy mi az, ami jól áll neki, annak ilyen szépségipari dolgokkal jövünk elő: haj, szempilla, ruha, minden…

– magyarázta még év elején a koncepciót a milliárdos üzletember.

Hajnal Bettina azonban úgy gondolja, az ő projektje jobb Jákobénál, hiszen ő testi-lelki átalakulást nyújthat nőtársainak.

Ez sokkal nagyobb lesz, mint Zoli projektje, mert én úgy gondolom, hogy nemcsak a külsővel, hanem a lélekkel is foglalkozni kell. Attól nem lesz a nő boldogabb, szebb és kiegyensúlyozottabb, hogy műszempillát tesznek rá, megcsinálják a körmét, meg új ruhát adnak neki. Én úgy gondolom, hogy a belső szépséggel is foglalkozni kell

– fejtette ki, hozzátéve: ennek most ő a tesztalanya, egy-két hónap múlva mutatja majd be az eredményt.

Hajnal párkapcsolati tanácsadáson is gondolkozott, bár szerinte „az tudja a legjobb tanácsokat adni, aki nincs párkapcsolatban”.

Ezzel is szeretnék foglalkozni egyfajta life coachként, hogy megmutassam a nőknek, hogyan legyenek tényleg nők. Mert én már eljutottam ide, de szeretnék segíteni azokon akik maguktól ezt nem tudják elérni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik