Szórakozás

Hajnal Bettina és új párja egy hónapnyi együtt járás után már az esküvőjüket tervezik

TV2
TV2
Lehet, hogy már idén összeházasodnak.

Hajnal Bettina néhány héttel ezelőtt az Instagram-oldalán mutatta meg követőinek új párját, Lászlót, akivel mint kiderült, igen komoly irányba halad a kapcsolatuk. Jákob Zoltán egykori kedvese a Blikk megkeresésére árulta el, hogy a férfival már az esküvőjüket tervezgetik.

Egyik este Laci felhozta az esküvő témát, hogy mit szólnék hozzá. Én mondtam, hogy semmi jónak nem vagyok az elrontója, de nagyon sietni sem akarok, és egyébként sincs még gyűrű az ujjamon. Másnap elvitt az ismerőse egyik rendezvényházába, ami egyszerűen csodálatos volt. Nagyon megtetszett, és abban maradtunk, hogy idén vagy jövőre itt tartjuk majd az esküvőnket, ha megtörténik majd a lánykérés

– mondta a lapnak a műkörmös, aki azt is elárulta, hogy Lászlóval december 9-én, egy disznóvágáson ismerkedtek meg, január 7-én randiztak először, nem egészen egy héttel később pedig már egy párt alkottak.

Pont egy hónapja, de közben olyan, mintha már öt éve párkapcsolatban élnénk. Én úgy sejtem, hamarosan meglesz az eljegyzés, és még idén elkezdhetjük szervezni az álomesküvőnket, aminek a helyszíne már adott.

Bár kedvesével egyelőre még nem költöztek össze, az egykori reality-szereplő megosztotta a lappal, hogy László otthonában tervezik majd kialakítani a családi bázisukat. Mint mondta, a férfi 40 percnyi autóútra lakik Budapesttől, a költözésre pedig a nyáron szeretnének sort keríteni, hogy Hajnal lánya szeptembertől egy helyi iskolában folytathassa a tanulmányait.

Szerencsére Laci nagyon jól kijön vele, ami nekem különösen fontos volt. A gyermekem apukája is beleegyezett a költözésbe, így már semmi nem állhat az utunkba. Úgy érzem, megérkeztem és megtaláltam a Nagy Ő-t. Úgy néz ki, 32 évet kellett várnom rá, de megérte. Most már jöhet minden, ami a nagykönyvben meg van írva: eljegyzés, összeköltözés, esküvő és boldog élet együtt

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Hajnal Bettinának új párja van
A közösségi oldalán osztott meg közös fotót egy titokzatos férfival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik