Szórakozás

Jákob Zoltán: Átalakítós műsort csinálok, az önbizalomhiányos nőből önbizalommal telt nő lesz

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
A YouTube-ra költözik.

Jákob Zoltán visszatér a kamerák elé, ezúttal csak a YouTube-on: A Nagy Ő után most saját műsorral állt elő a magyar milliárdos, derült ki a Blikk cikkéből. Jákob egy átalakítós műsort tervezett el.

Elkezdtem egy YouTube-csatornát, egy átalakítós műsort csinálok. Egy önbizalomhiányos nőből lesz egy önbizalommal telt nő. Először kiválasztjuk, most már vannak jelentkezők. Aki nincs megelégedve a külsejével, vagy nem tudja, hogy mi az, ami jól áll neki, annak ilyen szépségipari dolgokkal jövünk elő: haj, szempilla, ruha, minden… Az a címe, hogy Szépségguru. Én vagyok a szépségguru, de van egy csapatom, 5 ember, aki átalakítja a hölgyeket. Az első adás megvolt, nagyon sikeres.

Jákob hozzáteszi, külön szakértője van minden egyes szépségipari ágazatra.

Van táplálkozással kapcsolatos része is, és vagyok én, aki eddig minden műsorból hiányzott. (…) Van, amikor csak a külsőt változtatjuk, és azt egyik napról a másikra meg tudjuk csinálni. A táplálkozás úgy jön be, hogy azok a hosszabb távú megváltoztatások, mert valaki csak a külsejével elégedetlen, vagy nem tudja, mi áll jól neki, és ezért önbizalomhiány lép fel nála. Van, aki pedig a formájával sem elégedett, mondjuk egy kicsit molett, akkor belevesszük az étrend témáját is.

Az üzletember nemrég költekezett kicsit:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik