Szórakozás

Előkerült a férfi, aki videót készített a boltból haza igyekvő Katalin hercegnéről

Alberto Pezzali - WPA Pool / Getty Images
Alberto Pezzali - WPA Pool / Getty Images
Videót, még ha az egy kaputelefon minőségével is vetekedett.

Kételkedik az internet, hogy valóban Katalin hercegné látható a videón, ami állítólag hétvégén készült róla, írtuk meg a napokban azzal kapcsolatban, hogy rejtélyes hasi műtétje után előkerült a walesi hercegné.

Az amerikai TMZ birtokába került egy videó, amin egy sportruházatot viselő nő sétál egy férfi mellett, miután távoznak egy windsori kisboltból. Ezen állítólag Vilmos herceg és felesége láthatók; a TMZ a videófájl metaadatait is megvizsgálta, és arra jutottak, hogy a felvételt valóban szombaton rögzítették Windsorban.

A The Sun megszólaltatta Nelson Silvát, aki a videót készítette a hercegi párról. Szerinte nincs oka kételkedni senkinek, hogy a hercegné látható a felvételen: „Ez a videó egyértelmű, ő és Vilmos láthatók rajta. A saját szememmel láttam őket, egy teljesen közvetlen szituáció volt.”

A férfi azt meséli, a környéken él a családjával, épp steaket vásárolt, mikor meglátta a walesi párt, akik nyugodtnak és boldognak tűntek.

Bementem a boltba, akkor tűnt fel, hogy kik is ők: a kenyereknél nézelődtek. Nem hallottam, miről beszélnek, de a személyzet a kedvükben igyekezett járni. Amikor mentem fizetni, az egyik eladó teljesen ledöbbent, kik tértek be hozzájuk.

Silva az autójához menet döntötte el, hogy lefilmezi Katalinékat, hogy majd megmutassa a családjának.

Elkezdtem felvenni, hogy mennek a parkoló felé, tényleg boldognak tűntek, Vilmos nyilván védte a feleségét, és én is abbahagytam a rögzítést, nem akartam kellemetlenkedni.

A felvételt végül azért juttatta el bulvárlapokhoz, mert szerinte a két boldog emberről szóló videó segíthet abban, hogy a Katalinnal kapcsolatos pletykákkal leszámoljanak – fogalmazott az egyébként monarchia- és királyi család-párti lapnak a felvétel készítője.

Az bizonyos, hogy forrósodik a helyzet a királyi család körül:

Kapcsolódó
Egy dolgozó megpróbált hozzáférni Katalin hercegné orvosi adataihoz, a magánkórház vizsgálatot indított
A walesi hercegné műtétjét végző kórház dolgozói követhettek el jogsértést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik