Szórakozás

Szabados Ági egy időre külföldre költözött: Picit tartottam az egésztől, de életem egyik legmeghatározóbb élménye lett

RTL
RTL
Mint írja, „szerelmes lett” Angliában.

Szabados Ági februárban mesélt arról, hogy néhány hétre külföldre utazik, leginkább azért, hogy fejlessze a nyelvtudását. Hétfőn Instagram-oldalán számolt be élményeiről. „Ugyan már épp egy hete, hogy hazaértem Londonból, de annak a 3 hetes utamnak feltétlen szerettem volna emléket állítani” – kezdte bejegyzését a műsorvezető, majd leírta, hol és miért volt.

Sosem voltam még három hétig távol Magyarországtól (eddig egy hétnél hosszabb nyaralás sem adatott meg még sosem), de mindig is vonzott a külföldön élés gondolata. A munkáim miatt viszont maximum három hét volt, amit egyben meg tudtam oldani. Londonban voltam, és nem szerettem volna csak lábat lógatni, így fogtam magam, beiratkoztam egy nyelviskolába, hogy abszolút bedobjam magam a mély vízbe és kikerüljek a komfortzónámból. Picit tartottam az egésztől, de életem egyik legmeghatározóbb élménye lett ez a három hét. Sok olyan dologra leltem, amire nem is számítottam.

Reggeli műsorvezetője tíz fotót is tartalmazó posztjában úgy fogalmazott, a kint töltött idő alatt rengeteget fejlődött, és „szerelmes lett a nyelvbe, az angolokba, Londonba”.

Úgy éreztem magam, mintha újra 17 lennék, és intenzíven tapasztalhattam azt, amit imádok: a tanulást. Új célokra leltem, új megvalósítandó álmokat találtam, csodálatos embereket ismertem meg. Az a lány, aki két éve még elindulni sem mert egyedül, most három hetet töltött Londonban. Egyedül. Na jó, egy macskával, aki a lakótársam volt. Allergiásként ez is érdekes tapasztalás volt. Büszke vagyok magamra. A fenébe a korlátozó hiedelmekkel! Találd meg te is a saját hiedelmed, amely akadályoz és menj szembe vele. Eksztázis legyőzni, és felszabadítóbb, mint akármi, amit el tudok képzelni

– zárta mondandóját Szabados Ági.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabados Ági (@szabadosagi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik