Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Gyanúsított lett a drogfogyasztással vádolt magyar énekesnő

Ahogy minden héten, most is sorra vesszük azokat a cikkeket, melyek egy évvel ezelőtt leginkább érdekelték az olvasóinkat.

Egy évvel ezelőtt, a március 15-ét megelőző napokban a statisztikáink szerint olvasóinkat szinte egyáltalán nem foglalkoztatta a nemzeti ünnep vagy a politika. Helyette inkább egy énekesről, egy énekesnőről, egy verekedésbe torkolló édeshármasról, egy családi drámáról és egy óvatlanul elfogyasztott csokitojásról szóló cikkeinket olvasták.

A szegény családból származó Ruszó Tibi alig tizenhat évesen nyerte meg az X-Faktor című tehetségkutató 9. évadát 2019-ben. Négy évvel később a fiatal énekes megmutatta, mennyivel él jobban a családja azóta, hogy hazavitte a 12 milliós főnyereményt.

Akaratlanul leplezett le egy több évtizedes családi titkot egy fiatal férfi, aki szórakozásból vett magának egy otthon is elkészíthető DNS-tesztet. Nem sokkal az eredmények megérkezése után a családban elszabadult a pokol.

Ágyába invitált egy fiatal nőt egy szexuális életét színesíteni vágyó pár Floridában. Bár eleinte úgy tűnt, megvan a közös szimpátia, szex helyett verekedés lett a légyottból.

Édeshármasnak indult, de a vetkőzést követően verekedés lett belőle
A meghívott hölgy inzultálni kezdte változatosságra vágyó vendéglátóit.

Egy brit videós arról forgatott, hogy a furgonja rakterében tölt egy éjszakát. A videó egy pontján megevett egy csokitojást, amiről csak később tudta meg, hogy 10 ezer fontot (több mint 4 millió forintot) ért.

Kábítószer-birtoklás vétsége miatt indult eljárás egy népszerű magyar énekesnő ellen, gyanúsított-társai ellen pedig drogkereskedelem miatt folytatott nyomozást a BRFK. A meg nem nevezett énekesnő a kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Beismerte tettét a drogfogyasztással gyanúsított énekesnő, és vállalná az elterelést
Letartóztatták az egyik dílert. Az énekes és a másik három gyanúsított szabadlábon védekezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik