Élet-Stílus

Édeshármasnak indult, de a vetkőzést követően verekedés lett belőle

Ivan Nanita / EyeEm / Getty Images
Ivan Nanita / EyeEm / Getty Images
Ágyába invitált egy fiatal nőt egy szexuális életét színesíteni vágyó pár Floridában. Bár eleinte úgy tűnt, megvan a közös szimpátia, szex helyett verekedés lett a légyottból.

Erőszakba torkollt egy édeshármas a Florida Keys-i Marathonban március 6-án – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A Monroe Megyei Sheriff Hivatalának jelentése szerint, a 20 éves Angela Vazquez és párja, a 31 éves Steven Lopez ágyukba invitálták Della Draper 29 éves bejárónőt. Eleinte úgy tűnt, Draper benne van a dologban, ám amikor Vazquez és Lopez levetkőztek, sértegetni kezdte őket. A férfit azzal gúnyolta, hogy túl kicsi a pénisze, a nőt pedig azzal, hogy bűzlik a vaginája.

Szóváltás kezdődött, majd a csalódott pár megkérte Drapert, hogy távozzon, de a nő nem volt hajlandó felkeni a kanapéról. Lopez és Vazqez megragadták a nőt és kitették a házukból. Draper ekkor bepattant a kocsijába, és teljes gázzal a ház felé tolatott, hogy elüsse az ajtóban álló vendéglátóit.

Miután az autó beszorította Vazquez bal lábát, Lopez megfogott egy téglát és az autóhoz vágta. Draper erre kiszállt a kocsiból és megpróbálta ököllel arcon ütni Vazqezt, de elvétette. Vazqez azonban visszaütött és talált. Az incidensben senki sem sérült meg komolyabban, de mindhárom résztvevőt letartóztatták.

Kiderült, hogy Drapernek nem ez volt az első ilyen esete. Egy korábbi édeshármas szituációban, az egyik szexpartnerét arcon ütötte egy kavicsokkal teli üvegvázával.

Egy másik alkalommal Drapert és egy 39 éves barátnőjét azért tartóztatták le, mert a rendőrökre támadtak egy közúti ellenőrzés során. Mindketten alkohol és drogok hatása alatt álltak. Miközben a fogdára szállították őket, szexuális cselekményekbe bonyolódtak a rendőrautó hátsó ülésén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik