Élet-Stílus

Véletlenül befalt egy több mint négymillió forintot érő csokitojást egy brit férfi

YouTube / The Independent
YouTube / The Independent
Arról forgatott videót egy brit férfi, hogy a furgonja rakterében tölti az éjszakát. Mivel éhes volt, megevett egy csokitojást, amiről csak később tudta meg, hogy rengeteg pénzt ért volna.

Bánja a falánkságát Adam Davis, brit videós. A fiatal féri az egyik friss videója közben megevett egy Cadbury csokitojást, amiről később megtudta, hogy 10 ezer fontot (kb. 4,4 millió forintot) ért volna – írja az Independent című brit lap.

A Cadbury nemrég indított útjára egy nyereményjátékot: 280 különleges, csokitojást készítettek, melyek egyik fele tejcsokiból, a másik fele fehér csokiból készült. Aki ilyen tojást talál, annak fotót kell készíteni az édességgel, elküldeni egy emailcímre, majd a felhívnia a nyerő tojásban elrejtett cédulán található telefonszámot. A szerencsés megtalálónak 10 ezer font üti a markát.

Davis nem is tudott a játékról, amikor a furgonos videóját forgatta, a barátai csak később hívták fel rá a figyelmét, hogy egy igen értékes csokitojást fogyasztott el. A fiatal férfi megpróbálja rávenni a céget, hogy legalább a nyeremény egy részét fizessék ki neki. A Cadbury egyelőre nem kommentálta az esetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik