Szórakozás

Kórházi ágyban készült fotókkal kívánt boldog születésnapot édesanyjának Kate Beckinsale

Christopher Polk / Golden Globes / Golden Globes via AFP
Christopher Polk / Golden Globes / Golden Globes via AFP
Több rajongója is aggodalmát fejezte ki a posztja alatt.

Kate Beckinsale néhány órája egy fotóválogatást osztott meg az Instagram-oldalán, melybe kerültek képek többek közt az édesanyjáról, a kutyáiról, Nina Kate-ről és róla is, amint éppen egy kórházi ágyban fekszik, méretes masnival a hajában, könnyes szemmel – szúrta ki a Page Six.

A színésznő posztjában anyák napja, illetve a születésnapja alkalmából is felköszöntötte édesanyját, Judy Loe-t, hálát adva neki a támogatásáért.

Boldog születésnapot és anyák napját a múlt hétről az én hihetetlen anyukámnak. Köszönöm mindazoknak, akik szeretnek és támogatnak minket, amikor szar a helyzet, és megpróbálnak gondoskodni arról, hogy legyenek olyan részek, amik nem azok. Hogy vigyáznak a kutyáinkra, amikor mi nem tudunk, és hogy rávezetnek arra, hogy emlékezzünk a boldog dolgokra, amikor nekünk nem megy. Hogy felbukkannak, amikor betegek vagyunk, és ott ülnek velünk. Hogy lufit küldenek, benéznek és kihúznak minket a kútból a szeretetükkel

– fogalmazott írásában Beckinsale, hozzátéve:

Boldog mindent, mama. Miközben küzdesz az örömért, de a könnyeket is szívesen fogadod, ez az az élmény, amikor egy harcost közelről nézel. Szeretlek.

Hogy a szóban forgó kórházi fotók mikor készültek a színésznőről, illetve hogy miért szorult orvosi segítségre, nem tudni, posztja alatt viszont több rajongója is aggodalmát fejezte ki az irányába. Ezen érdeklődéseikre egyelőre nem kaptak választ.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik