Szórakozás

Elkeserítő fényképpel figyelmeztette követőit az e-cigi veszélyeire a brit férfi

A brit férfi korábban minden nap használt párologtatót, nemrég azonban sürgősségire kellett szállítani.

Az Egyesült Királyságban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy megóvják a fiatalokat a dohányzás, illetve az elektromos cigaretták ártalmaitól – korlátozzák bizonyos ízek használatát, kevésbé vonzó csomagolásban engedélyezik a forgalmazásukat és pénzbírságot szabnak ki a boltokra, amelyek illegálisan adnak el párologtatókat kiskorúaknak. A LadBible cikke szerint ezek a termékek egy felnőtt szervezet számára is komoly kockázatot rejthetnek magukban, és egyelőre nem állnak rendelkezésre hosszú távú kimutatások ezek mellékhatásairól (korábban A nagy e-cigi sztori: A Juul felemelkedése és bukása című dokumentumsorozatról készült kritikánk által írtunk róla, hogyan szoktatták rá a fiatalokat az e-cigire) .

Egy brit férfi az X-en tett közzé egy fényképet, amivel az e-cigi veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet. A Joe nevű felhasználó korábban évekig, minden nap használt párologtatót, de már több mint egy éve felhagyott vele.

Közérdekű közlemény: ha használsz vape-et, fontold meg a leszokást. A minap egy lyuk volt a tüdőmön, és sürgősségire kellett vinni, mert nem kaptam levegőt. Szerencsére jól vagyok, és nem omlott össze teljesen. Kérlek vigyázzatok magatokra és fontoljátok meg a leszokást, nem éri meg

– olvasható a férfi posztjában.

A kommentelők megköszönték Joe őszinteségét, jobbulást kívántak neki, és felvetették, hogy levegőn kívül semmit sem szabadna beszívnunk a tüdőnkbe, függetlenül attól, hogy az tartalmaz-e nikotint vagy sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik