Szórakozás

Kizavarták a terhes nőt az edzőteremből a tulaj felesége miatt

Úgy vélték, a nő ruhája nem megfelelő.

Hogy a dresszkód útvesztőjében milyen könnyű elveszni, azt toplistában szedtük össze egy bugyiban tárgyaló bírónőtől egészen a Bundesliga-frizurája miatt elzavart szülinaposig, most azonban egy újabb példával állt elő a Daily Mail, miután egy coloradói nőt a nem megfelelő öltözéke miatt tessékeltek ki egy edzőteremből.

Az 5 hónapos terhes Emi Romero egy barna felsőt viselt egy terepmintás leggingsszel, amelyből állítása szerint nem látszott ki a hasa – ennek ellenére a tulajdonos felszólította, hogy hagyja el a konditermet, ugyanis a szabályzatuk szerint a nők nem viselhetnek fedetlen sportmelltartót. A 28 éves nő szerint a férfi felesége végig őt nézte, és hiába mondta, hogy ami rajta van, az egy top, ráadásul így is kevesebbet mutatott magából, mint sok más vendég, ez nem hatotta meg a férfit.

Nézze, én egyetértek magával, de a feleségem nagyon nehezen tudja megkülönböztetni, hogy mi sportmelltartó és mi nem. Szóval vagy el kell mennie, vagy fel kell vennie egy felsőt

– idézte Emi Romero a tulajtól.

A nő teljesen zavarba jött, és majdnem el is sírta magát, de eldöntötte, hogy ahol ilyen bánásmódban részesül, ott ő sem kíván többet edzeni. A videóját már több mint 5 milliószor tekintették meg, és a kommentelők teljes egyetértésre leltek a tiktokkerrel.

@emiandandrew Make it make sense… idk what do you think? #dresscode #gymtok #pregnancy #pregnancyworkout ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Ajánlott videó

Olvasói sztorik