Szórakozás

Kamilla királyné szabadságot vett ki, miután egy hónapig helyettesítette III. Károlyt

Chris Jackson / POOL / AFP
Chris Jackson / POOL / AFP
Lassan alig marad valaki a királyi családban, aki még dolgozik.

Kamilla királyné egy ideig szünetelteti a királyi feladatok ellátását, miután az utóbbi időben ő helyettesítette férjét, III. Károly királyt a rákdiagnózisát követően. Mindez a 76 éves királyné Sunday Times által nyilvánosságra hozott időbeosztásából derült ki.

Kamilla naptára bő egy héten keresztül mentes a hivatalos programoktól, szabadsága március 11-ig tart, akkor, a Brit Nemzetközösség napján tér majd vissza a munkába. Addig is a király testvérei, Anna hercegnő és Eduárd herceg képviselik a koronát a legtöbb közelgő eseményeken.

III. Károly az után lépett hátrébb királyi teendőitől, hogy február elején bejelentette: rákos elváltozást találtak a szervezetében. Az elmúlt hetekben a trónörökös, Vilmos herceg is kevesebb helyen jelent meg, mivel felesége, Katalin egy tervezett hasi műtét után lábadozik. A hercegnét karácsonykor lehetett utoljára látni, rejtélyes betegsége és „eltűnése” találgatásokhoz vezetett – ezekről alábbi cikkünkben számoltunk be:

Kapcsolódó
Katalin hercegnét tavaly óta nem láttuk, egyre vadabb feltételezések születnek arról, mi történhetett vele
Cikkünkben végigvesszük, mit lehet tudni a hercegné betegségéről, illetve milyen elrugaszkodott elméletek születtek az interneten arról, hová tűnhetett Katalin.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik