Szórakozás

Tóth Andi: Felfoghatatlan, hogy valaki konkrétan leírja, hogy 55 kilónak kéne lennem

TV2
TV2
Kifejtette véleményét a kéretlen megjegyzésekről, amiket a testére kap.

Tóth Andi a minap kitett magáról pár olyan fotót az Instagramra, amiken kilóg a hasa. A poszt alatti hozzászólások írói túlnyomórészt az énekesnő alakjára tettek megjegyzést, ezekre Tóth Andi korlátozott ideig elérhető történetében reagált.

Sokat beszéltem már arról, hogy gyűlölöm, utálom, ha valaki kérdés nélkül tök természetesnek veszi, hogy másnak a testéről beszélgessen. Az jutott eszembe, ahogy olvasgattam ezeket, hogy mi mindent csinálnék azokkal, akik megmondják, hogy kéne kinéznie a lányomnak

– kezdte mondandóját az énekesnő.

Mint mondta, sokan ilyenkor azzal védekeznek, hogy ők csak a véleményüket osztják meg, szerinte azonban ez nem oké. „Véleményt akkor illik adni, ha kérdezték. Ha nem kérdezik, akkor az csak egy rakás negatív megjegyzés valakinek a képe alá, akit nem is ismersz” – fogalmazott.

Szörnyű világot élünk, nagyon sok elképzelés alapján, hogy egy nőnek vagy férfinak hogyan kell kinéznie, hogyan kell viselkednie, mit kell tűrnie… És tök nehéz boldogan élni, ezeket nem figyelembe venni. Én is nagyon sokszor figyelembe vettem vagy követtem ezeket, de az már egyszerűen felfoghatatlan, hogy valaki konkrétan leírja, hogy »Andi, neked 55 kilónak kéne lenned«. Ez melyik könyvben van? Ilyet nem csinálunk! Miért kéne nekem annyinak lennem? Mi van, ha hatvan vagyok, mi van, ha ötven vagyok? Mi ezzel a probléma? És emiatt miért rosszabb a te napod?

– sorolta kérdéseit.

Hozzátette: nem maga miatt mondja el mindezt, mert ő már igyekszik nem figyelni az ilyen kommentárokra, hanem más közösségimédia-felhasználók érdekében, akik esetleg hasonló hozzászólásokat kapnak vagy más profilján olvasnak, és ez hatással lehet az önképükre.

Tóth Andi kiemelte, az egészség a legfontosabb, de ideje abbahagyni „ezt a szigorú megmondást, hogy egy bizonyos kiló felett valaki kövér, vagy alatta már sovány, gebe, csont a kutyáknak… Alapból: ki nem szarja le, hogy neked mi tetszik, kedves kommentelő?”

Ne ítélkezz más teste felett, mert az nem a tied!

– zárta gondolatmenetét az énekesnő, aki korábban is felszólalt már a kéretlen hozzászólások ellen.

Kapcsolódó
Tóth Andi: Nem kérem a csontokkal a kutyák játszanak szövegeket
Rosszul estek neki azok a jelzők, amiket a legújabb fotói megosztása után kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik