Szórakozás

Tóth Andi: Nem kérem a csontokkal a kutyák játszanak szövegeket

TV2
TV2
Rosszul estek neki azok a jelzők, amiket a legújabb fotói megosztása után kapott.

Tóth Andi a napokban osztott meg magáról egy fotósorozatot az Instagram-oldalán, melyben az alakját is láttatni engedte derékig éló pulóverében. Az énekesnő nemrég a korlátozott ideig elérhető történetében reagált azokra a megjegyzésekre, amikkel az említett képek megjelenése után kezdték el őt illetni.

Annyit beszélünk a bullyingról, és sajnos annyira fölöslegesen. Mind tudjuk, hogy mennyire veszélyes, nem? Nap mint nap látunk elrettentő következményeket, áldozatokat, figyelmeztetéseket. Tök rég posztoltam magamról egy hétköznapi képet, tegnap úgy éreztem, milyen jól érzem magam a bőrömben, ez egy jószett, szép a sminkem, csinálok egy képet. Azért, hogy az jöjjön velem szembe egész nap, hogy Tóth Andi csontsovány, beteges, rémisztő, csúnya. Miért?

– tette fel a kérdést az énekesnő.

Sovány? Mihez képest? Ahhoz az Andihoz képest, aki három éve egészségtelen, sőt veszélyes életmódot élt? Az rendben volt, mert a nagy bull a divat. Értem. De amíg nem ez volt a divat nyolc éve, még kövér voltam.

Hozzátette, nem kell megdicsérni a róla készült képeket, egyszerűen szó nélkül lehet hagyni, ha valakinek nem tetszenek.

Nem kérem a csontokkal a kutyák játszanak szövegeket, sem a férfiaknak nem ez kell, hanem… jóindulatú tanácsokat. Magamnak kívánok megfelelni. Kiábrándító és szörnyen elszomorító ez az ország

– zárta gondolatait.

Az énekesnő később néhány összehasonlító fotót is közzétett, megmutatva, hogyan változott a teste az elmúlt években.

Azt meg ki ne találjuk, hogy ez egészségesebb, mint ez

– fűzte hozzá a képekhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik