Szórakozás

Frédéric von Anhalt a leendő gyereke anyjáról: Fontos, hogy fiatal, 20-25 éves legyen, aki együtt tud felnőni a gyerekkel

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A 80 éves herceg azt mondja, ha megtalálná a preferenciáinak megfelelő illetőt, a nőnek semmire nem lenne gondja az életben, csak a gyereket kellene nevelnie.

Gábor Zsazsa özvegye nemrég a Blikknek beszélt arról, hogy mivel az elmúlt években nem sikerült örököst találnia, aki vállalná, hogy életben tartja a néhai színésznő szellemi örökségét és rendelkezik a vagyona felett, ami nagyjából 21,5 milliárd forintot kóstál, úgy döntött, saját gyereket szeretne, ezért béranyát keres, aki szülne neki egyet – 360 millió forintért cserébe.

Frédéric von Anhalt a témában a Fókusznak is interjút adott a minap. A riportban szóba került a herceg korábban örökbefogadott, német származású fia, Kevin is, aki Gábor Zsazsa 2021-es temetésén még ott volt az özvegy mellett, azóta viszont megromlott a viszonyuk. A herceg a néhai színésznő emlékére létrehozott múzeumszoba átadóján úgy fogalmazott, Kevin már a múlté, többé nem az örököse, és nem méltó arra, hogy tovább vigye az ő, illetve Gábor Zsazsa életművét.

Ami a leendő örököst illeti, a 80 éves Frédéric von Anhalt azt is kifejtette, milyen anyát képzel el a gyerekének.

Az lenne a legjobb, ha magyar lenne, de kell, hogy beszéljen angolul is, hogy megértsük egymást. Fontos, hogy fiatal anyuka legyen, aki együtt tud felnőni a gyerekkel. Az lenne az ideális, ha 20-25 éves lenne, idősebb nőt már nem szeretnék a gyerekemnek. Ha találnék egy ilyen nőt, soha semmire nem lenne gondja az életben, csak a gyereket kéne nevelnie, semmi más feladata nem lenne. És 100 százalékosan gondoskodnék róla

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik