Szórakozás

Meghan Markle színésztársa azt állítja, „kellemetlen bűz” terjengett a sussexi pár 2018-as esküvőjén

Jonathan Brady / POOL / AFP és Ian West / WPA Pool / Getty Images
Jonathan Brady / POOL / AFP és Ian West / WPA Pool / Getty Images
Valami bűzlött a Szent György-kápolnában.

Köztudott, hogy mielőtt hercegné lett, Meghan Markle színésznőként dolgozott. Leghíresebb szerepe a Briliáns elmék (Suits) című jogi sorozatban volt, amiben hét évadon keresztül, 2018-ig alakított ügyvédet, majd visszavonult a színészettől és még abban az évben feleségül ment Harry herceghez. Az esküvőre több egykori kollégája is meghívást kapott, ott volt Sarah Rafferty, Patrick J. Adams, Gina Torres és Gabriel Macht, valamint Rick Hoffman is, aki nemrég egy podcastműsorban mesélt a ceremóniáról.

Annak idején Hoffmannról elterjedt egy fotó, amin a színész undorodó arckifejezéssel ül a windsori Szent György-kápolnában a nászmise kezdete előtt.

Ha beírod a nevem a Google-be, akkor rögtön ezt a fotót látod, amint azt a szörnyű arcot vágom

idézi Hoffmant a Page Six.


A színész az interjúban felidézte, nagyon izgatott volt a nagy jelentőségű királyi esemény miatt, és próbált lazának tűnni, mert „mindenütt kamerák voltak”, amik mindent rögzítettek.

Aztán telt-múlt az idő, és elkezdtem valami szörnyű, kellemetlen bűzt érezni

– mondta Hoffman, aki saját bevallása szerint „nagyon érzékeny” a szagokra, ezért a (kókusz- és vaníliaillatú hidratálókrémmel bekent) kezét az orra elé tette, hogy kizárja a nem kívánatos illatokat. Hozzátette: az ellen semmit nem tudott tenni, hogy „eltűnjön az a hülye arckifejezése”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik