Szórakozás

Reviczky Gábor már nem vállal új darabot, nem tudna végigcsinálni egy próbafolyamatot

RTL
RTL
„Nem leszek már olyan, mint a betegségem előtt” – állítja a színművész.

Reviczky Gábor múlt tavasszal beszélt először arról, hogy a prosztatarák agresszív fajtája támadta meg a szervezetét. Kezdetben nem vállalta a kemoterápiát, miután viszont áttétek alakultak ki a szervezetében, meggondolta magát. A kezelés nagyon megviselte, decemberben azonban már arról beszélt, egy hang azt mondta neki, meggyógyult.

Állapota annyit javult, hogy nemrég visszatért a Pesti Színházba, ahol több mint egy év után újra színpadra állt a Képzelt beteg főszereplőjeként. Reviczky a Borsnak elmondta: az előadás nagy siker volt, de a darab végére jobban elfáradt, mint a betegsége előtt.

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a lap érdeklődésére azt is elárulta, készül-e új darabra.

Nem készülök már új darabra, nem vágyom rá! Nem tudnék végigcsinálni egy egész próbafolyamatot, nem leszek már olyan, mint a betegségem előtt, és én ezt elfogadtam.

Hozzátette, az eddigi szerepeit viszi tovább, a Képzelt beteg mellett a Dzsungel könyvében is láthatják még a nézők.

De a biztonság kedvéért már kettős szereposztásban visszük. Van sok munkám, film, szinkron, egyébként abból is vettem vissza. De szerencsére jól vagyok! Rájöttem, hogy nem szabad ezt komolyan venni, nem szabad rá se gondolni

– mondta el Reviczky Gábor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik