Szórakozás

Nagy Feró fia elmondta, milyen a viszonyuk az apjával, mióta kilépett a Beatricéből

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
Nagy Hunor Attila a jövőbeli terveiről is beszélt.

Év elején érkezett a hír, hogy Nagy Feró fia, Nagy Hunor Attila, a Beatrice dobosa Kékkői Zalán gitárossal együtt kilép a zenekarból. Az ifjabb Nagy 13 év után, saját döntésből távozott, „tudatosan, barátsággal és tisztelettel”.

Nagy Feró később elmondta, 1-2 hónappal korábban már sejtette, hogy ez lesz.

A fiam változást akart, és ilyen értelemben kirepült a családi fészekből. Vártam nála az a pillanatot, amikor már nem akar az apja szárnyai alatt dolgozni. (…) Nem mondom, hogy a lelkem ebben nem sérült, de közben büszke is vagyok rá

– fogalmazott akkor az énekes.

Nagy Hunor Attila egy hónapja azt mondta, szeretne kilépni apja árnyékából. Most a Metropol kereste fel őt, hogy megkérdezzék tőle, azóta változott-e a kapcsolatuk Nagy Feróval.

Pontosan ugyanolyan, mint amikor még együtt dolgoztunk. Nagyon közel lakunk egymáshoz, csaknem napi szinten találkozunk. Minden a régi, és ahogy az egy zenész családban szokott lenni, gyakori téma a Beatrice. Időnként az a kérdés is felmerül irányomba tőle, miképpen állok a zenekar kereséssel

– mondta el a dobos, hozzátéve: egyelőre nem csatlakozott új zenekarhoz, az elmúlt heteket inkább a családjával töltötte. A terveit, álmait viszont összeírta. „Annyit elárulhatok, az egyik ilyen, hogy idén nagyon sokat szeretnék majd koncertezni. Erősen bízom a Jóistenben, hogy a terveim megvalósításához vezető utat majd megmutatja” – árulta el Nagy Hunor.

A Beatrice jövőjéről januárban így vélekedett a frontember:

Kapcsolódó
Nagy Feró a Beatrice jövőjéről: Úgy dafke meg akarom mutatni, hogy egyedül is tudok érvényesülni
Már azt is kitalálta, kik töltik majd be a zenekarban megüresedett helyeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik